Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Maxxis zimske Pnevmatike - zmogljive in zanesljive, prilagojene vašim potrebam

Maxxis je ugleden ameriški proizvajalec pnevmatik, ki proizvaja veliko različnih pnevmatik za vozila, ki segajo od kolesa do velikih industrijskih vozil. Seveda, so tudi slovenski vozniki seznanjeni z Maxxis pnevmatikami za osebne avtomobilae in SUV , ki so pridobile dober ugled za kakovost in visoko vrednost za ceno.

Za skoraj polovico leta, naše podnebje in Zakon o varnosti cestnega prometa vztrajajo, da moramo uporabljati pnevmatike, razvite in potrjene za zimsko uporabo. Maxxis zimske pnevmatike so zelo vabljive za voznike, ki potrebujejo zanesljive in kakovostne izdelke po ugodnih cenah – seveda, nikjer bolj smiselno kot pri gume-direkt.com. Karkoli in kjerkoli vozite, velika raznolikost Maxxis zimskih modelov in velikosti zagotavlja, da boste zlahka našli tisto, ki vam ustreza.

Izkoristite zimo, s pnevmatikami Maxxis pri gume-direkt.com

Maxxis ponuja različne zimske modele, za več vrst vozil in zahtev. Voznike potniških avtomobilov bo zagotovo zanimalMaxxis WP-05 Arctictrekker, nova generacija vzorca, ki uporablja inovativne funkcije in izboljšane gumene zmesi za zagotavljanje varnosti v različnih zahtevnih voznih razmerah. Maxxis MA-SW, MA-PW in SS-01 zagotavljajo odlično kontrolo v težkih razmerah za SUV in lahka tovorna vozila, ter Maxxis MAW2, ki je zelo dobra rešitev za kombije in druga lahka gospodarska vozila, ki potujejo v ostrih zimskih vremenskih razmerah.

Vedno lahko najdete najboljše izdelke po neverjetni ceni pri gume-direkt.com. Naročite zdaj dve ali več Maxxis zimske pnevmatike in dostava v Sloveniji ne bo stala nič! Za še več udobja, kliknite‘Iskanje montažnega servisa’ gumb in vaše nove pnevmatike bodo dostavljene v delavnico blizu vas za takojšnjo montažo.