Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Mastersteel pnevmatike - zanesljivost s privlačno ceno

Mastersteel

Mastersteel je trgovska znamka v lasti Inter-sprint Banden B.V. Holland. Blagovna znamka obstaja od leta 1981 in proizvodnja poteka v Južni Afriki. Mastersteel pnevmatike so namenjene za gospodarstvo in ponujajo dobro osnovno zmogljivost in zelo mamljivo stroškovno učinkovitost. Zaradi teh bistvenih lastnosti je blagovna znamka priljubljena voznikom v številnih državah, tako da je Mastersteel danes ena izmed najstarejših trgovskih znamk na trgu. Z dobro izbiro letnih in zimskih pnevmatik, Mastersteel predstavlja zanimivo možnost za vsakega stroškovno osveščenega kupca.

V gume-direkt.com, ponujamo različne Mastersteel modele v številnih velikostih, primernih za večino različnih modelov vozil - seveda, vse to po zelo ugodnih cenah! Od majhnih mestnih avtomobilov do družinskih avtomobilov in lahkih tovornih vozil, katalog Mastersteel ima zanimiv predlog za vsakogar.

Zanesljive in poceni Mastersteel pnevmatike v gume-direkt.com

Gume-direkt.com vam prinaša cenovno ugodne Mastersteel letne in zimske pnevmatike za različne namene. Clubesport, Prosportin Supersport letne pnevmatike ponujajo varno vodljivost za osebna vozila, medtem ko Mastersteel Lighttruck zagotavlja varno lego na cesti in večjo obremenitev za dostavna vozila in druga lahka gospodarska vozila. Za varno zimsko vožnjo, razmislite o Mastersteel Winter Plus1, Winter Plus2in Winter Plus3 modelih za osebna vozila. Voznike kombijev lahko tudi zanimata Winter Plus SPR in WINTPL4XL modela.

Karkoli boste izbrali, boste zagotovo zadovoljni s stroškovno učinkovitostjo, ki jo dobite v naši spletni trgovini. Kupite dve ali več Mastersteel pnevmatike v gume-direkt.com in prihranite še več denarja, zahvaljujoč naši politiki brezplačne dostave. Izberete lahko katerikoli razpoložljiv načini plačila, kot je kreditna kartica, Paypal ali bančno nakazilo.