Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Marshal Pnevmatike - zanesljivost s privlačno ceno

Marshal

Ustanovljen je bil pred več kot 25 leti, Marshal je hčerinsko podjetje Kumho Tire Company s sedežem v Koreji. Z dobrim ugledom za kakovost in stroškovno učinkovitost, Marshall pnevmatike zaposlujejo najmodernejšo tehnologijo, se razvijajo in prilagajajo na osnovi Birminghamskega evropskega tehničnega centra, posebej za zahteven evropski trg.

Marshal je mednarodno prisoten in se razprostira iz Evrope v Avstralijo, njihove pnevmatike so dosegle znaten mednarodni ugled. Ker je Evropski trg največji trg za pnevmatike Marshal, so izdelki te blagovne znamke zasnovani tako, da ustrezajo evropskim podnebnim razmeram in pričakovanjem kupcev. Sprejetje blagovne znamke trgovcev in motoristov se odraža na posvetitev proizvajalca visokim standardom kakovosti in lokalnim poslovnim vrednotam.

Kakovostne Marshall pnevmatike, po odličnih cenah pri gume-direkt.com

Gume-direkt.com ponuja široko paleto Marshall letnih, zimskih in celoletnih pnevmatik za vse vrste vozil, od osebnih avtomobilov do gospodarskih vozil. Omembe vreden izdelek iz kataloga Marshall je poletni modelaKR11. Namenjen za osebne avtomobile, z uravnoteženimi lastnostmi zmogljivosti in udobja in dobro odpornost hidroplaninga, ta model ponuja oprijem in učinkovitost tako v suhih kot v mokrih pogojih na cesti. Za celoletno varnost in udobje v cestnem prometu gume-direkt.com priporoča Marshal KL51. Oblikovan za uporabo za SUV, njegova široka tekalna plast in napreden vzorec lamel zagotavlja stabilnost vožnje in mirno, gladko vožnjo.

Ostanite na pravi poti s cenovno ugodnimi in zanesljivimi Marshal pnevmatikami z vašim spletnim specialistom za pnevmatike – gume-direkt.com. Kupljeni izdelki bodo hitro in zanesljivo dostavljeni na naslov po vaši izbiri. Izberite med razpoložljivimi načini plačila, vključno z bančnim nakazilom, s kreditno kartico, in Paypal, ter naročite še danes za dolgotrajno zadovoljstvo v vožnji!