Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Landsail Pnevmatike - zanesljivost s privlačno ceno

Landsail

Landsail je blagovna znamka pnevmatik, ki pripadajo Qingdao Sentury Tire Co., Ltd. Proizvajalec je naredil izjemno delo zagotovitve mesta na mednarodnem trgu, predvsem z veliko vlaganja v sodobne proizvodne baze, ki izdelajo do 15 milijonov pnevmatik vsako leto - in je objavila načrte za doseganje še bolj impresivne proizvodnje 33 milijonov do konca leta 2017.

Uporaba visokotehnološkega dizajna in materialov, Landsail pnevmatike ponujajo dobro stroškovno učinkovitost in postajajo vse bolj in bolj pogoste na evropskih cestah. V gume-direkt.com, boste našli presenetljivo cenovno ugodne Landsail pnevmatike za osebna vozila, SUV in lahka tovorna vozila - v različnih velikostih, da ustrezajo večini znamk in modelov vozil.

Ugodne in zanesljive Landsail pnevmatike v gume-direkt.com

V toplejših mesecih, vam predlagamo, da razmislite o sedanji ponudbi Landsail letnih pnevmatik, kot so LS288, LS 388in LS 988. Za uporabo po hladnem vremenu, Snow Star zimske pnevmatike zagotavljajo varnost in mobilnost v težkih razmerah na cesti. Landsail CLV2 je zelo primerna za SUV, ki porabi večino svojega časa na cesti in zagotavlja funkcionalnost v vseh vremenskih razmerah in Winter Star, ki je zmogljiva SUV zimska pnevmatika. LS588 linija je bila zasnovana za zmogljive avtomobile, medtem ko je LSV88 mamljiva ponudba za kombi lastnike.

Z veliko izbiro zanesljiv in cenovno dostopnih pnevmatik, gume-direkt.com je spletna trgovina s pnevmatikami, ki ima vse prave rešitve. Kupite zdaj dve ali več Landsail pnevmatike in izkoristite naše konkurenčne cene in politiko brezplačne dostave!