Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Kumho letne Pnevmatike

Kumho letne pnevmatike za osebna vozila

Kumho podjetje pnevmatik je korejski proizvajalec pnevmatik, s sedežem v Seulu. Evropska uprava ima sedež v Offenbachu v Nemčiji. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1960 in je od takrat vzpostavilo močan položaj med vodilnimi proizvajalci pnevmatik po vsem svetu. Kumho letne pnevmatike so v svojih časih bile razvite za dirkanje vendar so od takrat pokazale odlično vedenje v cestnem prometu. Ali je avto ali tovornjak, Kumho ponuja odlične poletne pnevmatike za vsako vrsto vozila .

Ponudba pnevmatik, ki prihaja iz visokih spektrov hitrosti

Kumho letne pnevmatike so razvite za najvišja pričakovanja in izpolnjujejo varnostne potrebe na vseh cestnih površinah. Odlično udobje vožnje in visoka učinkovitost so med posebnostmi Kumho letnih pnevmatik. Kupci dobijo pnevmatike z optimalnim oprijemom - po zelo pošteni ceni.

Najnovejša generacija runflat pnevmatik

Najnovejše in v zadnjem času razvite runflat pnevmatike od Kumha poskrbijo, da boste lahko zmerno vozili tudi po polni deflaciji. Posebna zmes tekalne plasti spojine zagotavlja zelo nizek kotalni upor in majhno obrabo. To vodi v optimalno uporabo in udobje kot tudi izjemno učinkovitost.

Kumho letne pnevmatike prepričajo z oceno

Nemška največja Avto moto zveza ADAC je nagradila z oznako ""zadovoljivo"" Kumho poletne pnevmatike na svojem celovitem testu pnevmatik 2012. Preizkuševalci so bili prepričani, dobrim oprijemom pnevmatike kot tudi z zmanjšano porabo goriva in obrabo. Zaviranje, vodljivost in stabilnost so tudi osvojili najboljše ocene. To prikazuje, kar prepričljivo, da dobra kakovost ni nujno vedno biti draga.