Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Kingstar Pnevmatike - zanesljivost s privlačno ceno

Kingstar

Izvirajo iz Nizozemske, Kingstar in so cenjena blagovna znamka, ki pripada Hankooku, uveljavljenem južnokorejskem proizvajalcu pnevmatik. Bolj znan v preteklosti s svojimi zimskimi modeli, Kingstar ponuja danes široko paleto izdelkov, mešanice kakovosti in dostopnih cen. Te pnevmatike so zasnovane in izdelane z uporabo Hankook tehnoloških virov in napredne proizvodne zmogljivosti, za zagotovitev zanesljivih končnih izdelkov.

Uspešna in spoštovana tako na trgu nadomestnih delov in kot prvotni ponudnik opreme, je Hankook zgradil svoj ugled na zadovoljstvo strank, in ta sloves je najboljše zagotovilo za zanesljivost Kingstar pnevmatik. Pri gume-direkt.com, lahko najdete letne in zimske Kingstar pnevmatike različnih velikosti, primerna za veliko izvedb in modelov vozil.

Pridobite več po pravični ceni, s Kingstar pnevmatikami v gume-direkt.com

Kingstar letna pnevmatika kot je SK70 in njen večji brat SK10, so odlična izbira cenovno ugodnih pnevmatik za osebna vozila. Vse skupaj, razpon velikosti teh pnevmatik zajema vse, od pnevmatik za majhne mestne avtomobile do srednje velikih in zmogljivih avtomobilov. Kingstar RA17 je letna pnevmatika za lahka tovorna vozila, ki zagotavlja dobro kilometrino in veliko odpornost. Kingstar SW40 zimska pnevmatika je zagotovo dobra izbira za cenovno osveščeni kupce, ki potrebujejo tudi ustrezno funkcionalnost za hladno sezono, ki zagotavlja dober oprijem in stabilnost na zamrznjenih cestiščih.

Za karkoli se odločite, vse Kingstar pnevmatike ponujajo odlično kakovost za ceno - in gume-direkt.com jih ima za vas na zalogi po neverjetnih cenah. Naročite zdaj dve ali več in dostava za Slovenijo je brezplačna!