Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Kings-Tire pnevmatike - zanesljivost s privlačno ceno

S proizvodnjo v treh proizvodnih obratih na Kitajskem, Tajvanski Kings Tire Group je bil ustanovljen leta 1988 in proizvaja široko paleto radialnih in diagonalnih pnevmatik in zračnic za vozila, od avtomobilov in motornih koles do industrijske in kmetijske mehanizacije. Kings Tire izdelki se izvažajo po celem svetu, s posebnim poudarkom na Evropo, Avstralijo, Novo Zelandijo in ZDA. Glavne prednosti KingsTire pnevmatik na evropskem trgu je dobra zanesljivost in dostopne cene. Če vas zanimajo nove pnevmatike za vaš družinski avtomobil ali vzdržljive specialne pnevmatike, morate vsekakor razmisliti o naši veliki izbiri Kings Tire izdelkov - na voljo po neverjetnih cenah v gume-direkt.com.

Preprosto boljša ponudba – Kings Tire pnevmatik v gume-direkt.com

Kings Tire pnevmatike prihajajo v najrazličnejših oblikah in velikostih, za različna vozila. Ponudba vključuje radialne pnevmatike za osebne avtomobile in visoko zmogljive pnevmatike, 4x4 pnevmatike, za dvokolesnike, ATV in go kart pnevmatike, za lahka in poltovorna vozila, tovornjake in pnevmatike za avtobuse, kot tudi veliko izbiro specialnih pnevmatik - za stroje za trate, kot so vrtne kosilnice in vozički za golf, za kmetijstvo, za prikolice in počitniške prikolice in za industrijska, gradbena in podporna vozila na letališčih.

Gume-direkt.com vam ponuja zanesljive Kings Tire izdelke poneverjetnih cenah – kakor tudi brezplačna dostava v Sloveniji, za naročila dveh ali več pnevmatik. Naročite zdaj!