Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Kenda Pnevmatike - zanesljivost s privlačno ceno

Kenda

Kenda je vsestranski proizvajalec, ki ponuja široko paleto izdelkov, vključno z izdelki za avtomobilsko industrijo, za motorna kolesa, kolesa, ATV in industrijske pnevmatike. Družba je začela svoj obstoj v Tajvanu, leta 1962, in je od takrat razširila svoje proizvodne baze in uveljavljene proizvodne obrate v tujini, na Kitajskem in v Vietnamu. Že več let, vpletenost družbe na evropskem trgu je stalno naraščala in Kenda je celo ustanovila evropski sedež v Oldenburgu v Nemčiji.

V Sloveniji je Kenda postala stalna prisotnost na področju prodaje pnevmatik, ker so se izkazali kot ponudnik kakovostnih izdelkov trgovcem in kupcem. Seveda, lahko najdete Kenda pnevmatike v gume-direkt.com po zelo ugodnih cenah, v številnih velikostih. Široka paleta avtomobilskih izdelkov vključuje letne, zimske in celoletne pnevmatike za osebna vozila, SUV in lahka tovorna vozila in vsi modeli v celoti izpolnjujejo EU predpise in standarde za kakovost in varnost.

Kakovostne pnevmatike po neverjetni ceni, v gume-direkt.com

Evropski trg je zelo zahteven v smislu kakovosti izdelkov in za uspeh Kenda v veliki meri dolguje zavezanost podjetja k zadovoljstvu strank. Brskate po našem katalogu in izberite Kenda pnevmatike, ki najbolje ustrezajo vašim potrebam; ugotovili boste, da ponujajo veliko po zelo ugodni ceni. Ali se odločite za varčne KR30 Vezda Eco, udobne KR23 Komet Plus tourer, zmogljive KR09 Komet SPT ali vsestranske celoletne KR08 Klimatevse Kenda pnevmatike zagotavljajo kakovost in visoko stroškovno učinkovitost.

Naša spletna trgovina vedno zagotavlja veliko ponudb in dobre storitve zato kupite zdaj dve ali več Kenda pnevmatike in izkoristite našo politiko brezplačne dostave odlično mrežo montažnih postaj.