Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Jinyu Pnevmatike - zanesljivost s privlačno ceno

Jinyu

Jinyu Tire Group Co., Ltd. je kitajski razvijalec in proizvajalec radialnih pnevmatik ustanovljen leta 1995. Naraščajoč uspeh na evropskem trgu je omogočil hiter razvoj sodobnih oblikovalskih in proizvodnih objektov ter učinkovita prizadevanja za upravljanje in trženje. Jinyu pnevmatike so popolnoma v skladu s strogimi predpisi EU ter poudarjajo stroškovno učinkovitost kot močan prodajni argument.

Kakovost je ključni element za uspeh na evropskem trgu in Jinyu si zelo prizadeva, da zagotovi zanesljive, kot tudi cenovno dostopne končne izdelke. Sedanji katalog vsebuje več modelov letnih, zimskih in celoletnih pnevmatik za osebna vozila in SUV, ki so na voljo v različnih velikostih – in po zelo konkurenčnih cenah, pri gume-direkt.com.

Majhne naložbe z veliko koristi

Naša spletna trgovina ponuja vrsto Jinyu pnevmatik z varnimi in učinkovitimi voznimi lastnostmi in ceno, ki bo zagotovo ulovila vaš pogled. Jinyu YH11 je vsestranski celoletni model za majhne in kompaktne avtomobile in SUV vozila, ki zagotavlja mobilnost v širokem temperaturnem območju, v različnih vremenskih pogojih. YH12 letna pnevmatika za majhna in kompaktna osebna vozila tudi zagotavlja varno vožnjo v vseh vremenskih pogojih.
YS71 je pnevmatika za mestni SUV, ki se osredotoča na vzdržljivost in oprijem v neugodnih pogojih, zaradi svojega M + S (blato in sneg) vzorca tekalne plasti. ModelYU61 je bil zasnovan posebej za performance cestnih vozil in YW51 je zimska pnevmatika, ki vas bo peljala po najhujših vremenskih pogojih. Naročite katero koli od njih sedaj pri gume-direkt.com in izkoristite našo politiko brezplačne dostave in odlično podporo uporabnikom!