Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Infinity Pnevmatike - zanesljivost s privlačno ceno

Infinity

Vedno večje število akterjev na trgu pnevmatik je ustvaril resne težave pri številnih zasebnih proizvajalcih v zadnjih letih, vendar Infinity se je izkazal vzdržljiv. Lastnik in tržnik blagovne znamke Al Dobowi Group, se je modro odločil, da bo raje uporabil kot nasprotoval naraščanju kitajskih proizvodnih centrov in je sklenil pogodbo z nekaj najbolj sodobnimi objekti za proizvodnjo Infinity pnevmatik.

Nov komplet pnevmatik lahko stane pravo malo bogastvo, mnogi se odločijo za nezanesljive alternative, kot so rabljene ‘ogodne priložnosti.’ Vendar pa je treba upoštevati, da dobro izbrane cenovno ugodne pnevmatike lahko zagotovijo varnost in zanesljivost za manj denarja. Infinity ponuja letne in zimske pnevmatike za osebna vozila, SUV in dostavna vozila po zelo ugodnih cenah. Vsi izdelki so popolnoma v skladu z evropskimi standardi in predpisi, in imajo EU oznako v pomoč.

Sodobne, zanesljive pnevmatike po odličnih cenah

Pri gume-direkt.com, imamo dobro izbiro resno cenovno dostopne Infinity pnevmatike – na voljo v veliko različnih velikostih, da ustrezajo potrebam skoraj vsakega voznika. Infiniti Ecomax in ECOSIS letne pnevmatike ponujajo veliko vrednost za denar, kot tudi INF 049, INF 059 in Ecosnow zimske pnevmatike. Uporabite našo pametno funkcijo iskanja, da hitro najdete vse izdelke, ki ustrezajo vašim zahtevam, in uživajte v odličnih cenah.

Izkoristite, kar imamo v ponudbi in kupite zdaj svoje nove Infiniti pnevmatike. Naročite dve pnevmatike in več in jih bomo dostavili brezplačno v Sloveniji - do vaših vrat ali pa v montažni servis v vaši bližini.