Uporabljamo cookies. Z uporabo te spletne strani se strinjate z njihovo uporabo.
OK
Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Infinity Pnevmatike - zanesljivost s privlačno ceno

Vedno večje število akterjev na trgu pnevmatik je ustvaril resne težave pri številnih zasebnih proizvajalcih v zadnjih letih, vendar Infinity se je izkazal vzdržljiv. Lastnik in tržnik blagovne znamke Al Dobowi Group, se je modro odločil, da bo raje uporabil kot nasprotoval naraščanju kitajskih proizvodnih centrov in je sklenil pogodbo z nekaj najbolj sodobnimi objekti za proizvodnjo Infinity pnevmatik.

Nov komplet pnevmatik lahko stane pravo malo bogastvo, mnogi se odločijo za nezanesljive alternative, kot so rabljene ‘ogodne priložnosti.’ Vendar pa je treba upoštevati, da dobro izbrane cenovno ugodne pnevmatike lahko zagotovijo varnost in zanesljivost za manj denarja. Infinity ponuja letne in zimske pnevmatike za osebna vozila, SUV in dostavna vozila po zelo ugodnih cenah. Vsi izdelki so popolnoma v skladu z evropskimi standardi in predpisi, in imajo EU oznako v pomoč.

Sodobne, zanesljive pnevmatike po odličnih cenah

Pri gume-direkt.com, imamo dobro izbiro resno cenovno dostopne Infinity pnevmatike – na voljo v veliko različnih velikostih, da ustrezajo potrebam skoraj vsakega voznika. Infiniti Ecomax in ECOSIS letne pnevmatike ponujajo veliko vrednost za denar, kot tudi INF 049, INF 059 in Ecosnow zimske pnevmatike. Uporabite našo pametno funkcijo iskanja, da hitro najdete vse izdelke, ki ustrezajo vašim zahtevam, in uživajte v odličnih cenah.

Izkoristite, kar imamo v ponudbi in kupite zdaj svoje nove Infiniti pnevmatike. Naročite dve pnevmatike in več in jih bomo dostavili brezplačno v Sloveniji - do vaših vrat ali pa v montažni servis v vaši bližini.

Velika izbira in visoka kvaliteta:

  • Ugodno več kot 100 znamk pnevmatik, npr. Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen in še več
  • Vec kot 35.000 modelov pnevmatik
  • Prodajamo samo kvalitetne pnevmatike

Hitra + priročna storitev :

  • Naročilo preko spleta: dostopno 24 ur na dan, 7 dni na teden
  • Dostava v roku 5 do 7 delovnih dni od sprovedbe naročila
  • Razvejana mreža montažnih servisov po Sloveniji
  • Izbirate lahko med tremi možnostmi plačila

Kupite pnevmatike preko spleta brez nevarnosti:

  • Nudimo dveletno garancijo
  • Nudimo 14 dnevni rok za vračilo blaga
^