Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Heidenau Pnevmatike

Heidenau

Heidenau ni le mesto v hribih Ore v Nemčiji - to je tudi splošno znan proizvajalec pnevmatik za dvokolesnike. Vozniki motornih koles, so še posebej ljubitelji te saške znamke in cenijo pnevmatike zaradi njihove visoke kakovosti. Podjetje je začelo življenje kot proizvajalec oblikovanih gumenih delov leta 1940, preden so se osredotočil na proizvodnjo pnevmatik za avtomobile in kolesa. Blagovna znamka je pripadala državni družbi ""Pneumant"" v letih NDR pred združitvijo po padcu zidu.

Zimske pnevmatike za motorna kolesa

Nekaj najbolj znanih vozil NDR - vključno s Simson mopedi in Trabant vozili- se sklicuje na Heidenau pnevmatike za vožnjo. Medtem ko podjetje danes še vedno proizvaja pnevmatike za te znamke, zdaj je specializirano za proizvodnjo zimskih pnevmatik za motorna kolesa in mopede, ponuja pnevmatike za terenska in Enduro kolesa kot tudi za cestna kolesa. Paleta izdelkov vključuje skupno okoli 500 izdelkov. Heidenau zimske pnevmatike kot so A/T pnevmatike za vsak teren K37 Silica za zimo so prav tako priljubljene kot touring pnevmatike K65, ki se prodajajo v različnih širinah za sprednje in zadnje kolo. Heidenau pnevmatike niso samo za dvokolesnike - podjetje proizvaja tudi pnevmatike za industrijska in kmetijska vozila, kart vozila in starodobnike in proizvaja tudi zračnice in dirkalne pnevmatike. Vendar pa je njihov glavni poudarek na hitra in močna kolesa. Nizko profilna plast je idealna za uporabo na dirkah in je zasnovana tako, da omogoča hitro gretje in hitre kroge, medtem ko je izrazit blok tekalne plasti K42 oblikovan, da se zagotovi dovolj oprijema tako na cesti kot tudi izven ceste. K70 pnevmatike za motokros s samočistilno tekalno plastjo so dobra opcija za grob teren.

Storitve povezane s pnavmatikami

Gume-direkt.com ima zalogo moto pnevmatik Heidenau in številnih drugih izdelkov iz ponudbe Heidenau. Izberite želeno velikost pnevmatik in indeks hitrosti, da si ogledate vse pnevmatike, ki ustrezajo vašim zahtevam. Kot tudi korist od naše cenovne ugodnosti in odlične storitve za stranke, bodo tudi pnevmatike dostavljene brezplačno na naslov po vaši izbiri. Bodite prepričani, da preverite našo široko mrežo servisnih partnerjev, ki bodo z veseljem pomagali, da montirajo in/ali shranijo vaše pnevmatike.