Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Hankook letne Pnevmatike

Hankook letne pnevmatike za osebna vozila

Podjetje Hankook je bilo ustanovljeno 1941 leta, zato spada v skupino mlajših proizvajalcev pnevmatik . Od leta 1996 so bili temelji tudi v Evropi. Kljub svoji kratki zgodovini podjetje je uspelo osvojiti mesto med vodilnimi proizvajalci pnevmatik. To se odraža tudi v dejstvu, da so mnogi proizvajalci avtomobilov, kot so Volkswagen, Renault, Volvo in Ford izbirali kakovostne pnevmatike od Hankooka za originalno opremo na različnih vozilih.

Hankook - Prepričljivo ravnanje in udobje

Hankook letne pnevmatike navdušenje z optimiziranim kotalnim uporom in zelo nizkim kotalnim hrupom. To ne dela samo visoke učinkovitosti, temveč postavlja tudi maksimalno udobje za voznika. Med drugim posebnostmi Hankook letne pnevmatike so:
  • Odlična natančnost krmiljenja
  • Optimalna smerna stabilnost
  • Izjemno ravnanje

Dober oprijem na vseh površinah

Bodisi na suhi ali mokri cesti, Hankook letne pnevmatike vedno kažejo optimalen oprijem in vodljivost. Izredna zmogljivost spektra pnevmatike je izpolnjena z zelo dobro uravnoteženim kontaktnim tlakom.

Hankook letne pnevmatike prepričajo, ko se testirajo

Dobro znani časopisi potrjujejo, da Hankook letne pnevmatike imajo zelo dobro vozno zmogljivost kot tudi varne izkušnje v vožnji. Na poletnem testu pnevmatik 2012 ""sport auto"" - nemški avto časopis - Korejski proizvajalec pnevmatik je osvojil prvo mesto za zavorne zmogljivosti. Pri zaviranju od 60 mph, poletne pnevmatike od Hankooka se ustavijo polnih 26 metrov pred najnižjim točkovanjem tekmovalca pri pregledu.