Payment Banner

Hankook letne pnevmatikeZnamka:
Serija modela:
Opis modela:
Tip vozila:

Hankook letne pnevmatike za osebna vozila

Podjetje Hankook je bilo ustanovljeno 1941 leta, zato spada v skupino mlajših proizvajalcev pnevmatik . Od leta 1996 so bili temelji tudi v Evropi. Kljub svoji kratki zgodovini podjetje je uspelo osvojiti mesto med vodilnimi proizvajalci pnevmatik. To se odraža tudi v dejstvu, da so mnogi proizvajalci avtomobilov, kot so Volkswagen, Renault, Volvo in Ford izbirali kakovostne pnevmatike od Hankooka za originalno opremo na različnih vozilih.

Hankook - Prepričljivo ravnanje in udobje

Hankook letne pnevmatike navdušenje z optimiziranim kotalnim uporom in zelo nizkim kotalnim hrupom. To ne dela samo visoke učinkovitosti, temveč postavlja tudi maksimalno udobje za voznika. Med drugim posebnostmi Hankook letne pnevmatike so:
  • Odlična natančnost krmiljenja
  • Optimalna smerna stabilnost
  • Izjemno ravnanje

Dober oprijem na vseh površinah

Bodisi na suhi ali mokri cesti, Hankook letne pnevmatike vedno kažejo optimalen oprijem in vodljivost. Izredna zmogljivost spektra pnevmatike je izpolnjena z zelo dobro uravnoteženim kontaktnim tlakom.

Hankook letne pnevmatike prepričajo, ko se testirajo

Dobro znani časopisi potrjujejo, da Hankook letne pnevmatike imajo zelo dobro vozno zmogljivost kot tudi varne izkušnje v vožnji. Na poletnem testu pnevmatik 2012 "sport auto" - nemški avto časopis - Korejski proizvajalec pnevmatik je osvojil prvo mesto za zavorne zmogljivosti. Pri zaviranju od 60 mph, poletne pnevmatike od Hankooka se ustavijo polnih 26 metrov pred najnižjim točkovanjem tekmovalca pri pregledu.

Za montažo
vaših pnevmatik

lahko tukaj poiščete
vam najbližji servis
ali vulkanizersko delavnico

*Cena je za eno pnevmatiko in vključuje DDV in stroške pošiljanja.
**Razen pri kompletnih kolesih

Clients opinions

Shop rating
more