Payment Banner

Kupite Haida pnevmatike za dolgoročno korist

Kupite Haida pnevmatike za dolgoročno korist


Znamka:
Serija modela:
Opis modela:
Tip vozila:

Kitajsko podjetje Sichuan Haida Rubber Group je obsežno državno podjetje, ki se osredotoča na raziskave in razvoj, kot tudi proizvodnjo pnevmatik za osebna vozila, lahka in težka tovorna vozila, kot tudi industrijske in kmetijske pnevmatike. Približno četrtino proizvodnje podjetja izvozijo in vse pnevmatike za evropski trgi izpolnjujejo nacionalne in evropske zahteve glede kakovosti in varnosti.

Zanesljive pnevmatike po zanimivih cenah

Z veliko različnih modelov in velikosti, ki so na voljo po presenetljivo vabljivih cenah v gume-direkt.com, Haida katalog predstavlja nekatere izmed najbolj atraktivnih predlogov v segmentu cenovne ugodnosti. Za lastnike osebnih avtomobilov Haida HD618, HD621in HD606 ponuja zanesljivosti in dobro kakovost za denar.

Če ste lastnik tovornjaka, radialne pnevmatike kot so HD158 so lahko prav to, kar potrebujete. Zaradi stabilne konstrukcije, v kombinaciji z njegovo sposobnostjo za obvladovanje na slabo vzdrževanih cestah in zagotovitvijo dobrega oprijema na neutrjeni podlagi, je vsestranski in konkurenčen izdelek. Za industrijske in kmetijske delovne aktivnosti, Haida bias pnevmatike zagotavljajo dober oprijem, samočiščenje in drsno preprečevanje.

Naročite zdaj Haida pnevmatike pri gume-direkt.com. Ponujamo brezplačno dostavo v Sloveniji in naše razpoložljive načine plačevanja, ki so prilagodljivi - s priljubljeno izbiro, kot so bančno nakazilo, kreditne kartice in Paypal.

Za montažo
vaših pnevmatik

lahko tukaj poiščete
vam najbližji servis
ali vulkanizersko delavnico

*Cena je za eno pnevmatiko in vključuje DDV in stroške pošiljanja.
**Razen pri kompletnih kolesih
Preverite našo izjemno ponudbo:
Letne pnevmatike:
od 27,80 EUR
,
npr. 155/70R13T od 29,50 EUR
ali 195/50R15V od 38,40 EUR

Zimske pnevmatike:
od 31,80 EUR
,
npr. 145/70R13T od 31,80 EUR
ali 195/65R15H od 42,70 EUR