Uporabljamo cookies. Z uporabo te spletne strani se strinjate z njihovo uporabo.
OK
Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Pnevmatike za Hyundai

Iščite po znamki vozila:
Obstaja možnost, da model vašega vozila v tabeli manjka ali da so podatki v tabeli napačni. Če ne najdete svojega vozila, ali v tabeli odkrijete napako, vas prosimo, da nas obvestite.
Prišlo je do napake, prosimo poskusite z iskanjem po avtomobilu kasneje.
Ni rezultatov za vaše iskanje
Izbira vozila

Znamka:
Serija modela:
Opis modela:
Tip vozila:

Honda zgodovina se je začela leta 1920. Njihovi prvi avtomobili so bili predstavljeni svetu leta 1963 na motociklični predstavi, ki je potekala v Tokiu. Danes, Honda je eden od največjih proizvajalcev avtomobilov na svetu. Honda proizvaja kompaktne in avtomobile srednjega razreda. Ne glede na vaš model avtomobila, na gume-direkt.com lahko najdete prave pnevmatike za svojo Hondo. Pri iskanju najprimernejših pnevmatik lahko izberete tudi premium proizvajalce pnevmatik.

Izbira pravih pnevmatik premium proizvajalcev pnevmatik

Hyundai je eden od najnovejših proizvajalcev vozil na trgu.Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1969 in osem let kasneje so izdali svoje prve modele avtomobilov. Kmalu, Hyundai je postal eden od največjih proizvajalcev avtomobilov na svetu. Njihovi modeli so v prodaji po vsem svetu.

Proizvajajo srednje razrede avtomobilov, enoprostorce, SUV in športne avtomobile. Ponudba pnevmatik, primernih za Hyundai avtomobile je raznolika. Skoraj vsaka pnevmatika proizvajalca je primerna za te avtomobile. Kot eden izmed največjih proizvajalcev avtomobilov, Hyundai sodeluje z različnimi proizvajalci pnevmatik. Hyundai i10, i30 in Elantra modeli so vsi opremljeni s Hankook pnevmatikami. Hyundai Accent je prvotno opremljen s pnevmatikami Michelin Energy. Ne glede na vaš model Hyundai, na lahko najdete prave pnevmatike.

Primerne pnevmatike za vsak model Hyundai

Modeli, kot so Hyundai i10, i20 ali i30 so po navadi opremljeni s pnevmatikami, katerih širina znaša med 155 in 165 mm. Večji modeli, kot je Hyundai Grandeur so opremljeni s pnevmatikami velikosti 225/60 R16. Izberete lahko tudi med naslednjimi velikostmi:

  • 235/55 R17
  • 235/45 R18
  • 235/45 R19

Na SUV modelih, kot je Hyundai Tucson , lahko montirate širše pnevmatike (do širine 245 mm). Lahko preverite, katere velikosti so odobrene za Hyundai avto s preverjanjem prometne izkaznice. Priporočamo vam, da uporabljate pnevmatike, ki so odobrene s strani proizvajalca.

Najdite prave pnevmatike za vsak model Honde

Pri izbiri pnevmatik za vaš Honda avto, preden iščete določeno ceno, morate biti pozorni na kakovost pnevmatik, ki jih želite montirati na vašo Hondo. Za kompaktne avtomobile, nudimo 14 in 15 palčne pnevmatike s širino 175 in 195 mm. Za Honda S2000 model, morate uporabljati pnevmatike s širino 205 in 16-palčnimi premerom. Te pnevmatike lahko uporabljamo tako z jeklenimi in litimi platišči. Izbira kakovostnih pnevmatik za Hondo nudi varnost v vsaki situaciji, ne glede na vremenske razmere in na vseh vrstah cest. Število prevoženih kilometrov in dobra poraba goriva je tisto, kar bi si morali iskati pri izbiri pnevmatik.

Vprašanja? Potrebujete nasvet?
Radi bi vam pomagali poiskati prave pnevmatike za vaše vozilo.