Uporabljamo cookies. Z uporabo te spletne strani se strinjate z njihovo uporabo.
OK
Status naročila x
Odjava

Goodyear zimske Pnevmatike

Za najzahtevnejše: Goodyear zimske pnevmatike

Ameriško podjetje Goodyear je eno izmed največjih proizvajalcev pnevmatik na našem planetu. Od začetka 20. stoletja Goodyear je opremljal vozila z zelo kakovostnimi pnevmatikami, BMW in Volkswagen - med drugim - opremijo svoje avtomobile s kakovostnimi pnevmatikami iz Goodyear. Seveda, standardno visoka kakovost v podjetju Goodyear velja tudi za njihove zimske pnevmatike. Odlično ravnanje kot tudi udobje in najvišjo varnost vožnje lahko 100 odstotno pripišemo Goodyear zimski pnevmatiki.

Najnovejša generacija zimskih gum

Stalne raziskave in razvoj, ki vodita k izboljšanju pnevmatik, sta eni od ključnih načel proizvajalca. Lep primer so Goodyear UltraGrip zimske pnevmatike. Opremljena s posebnim 3D-lamelami ta Goodyear zimska pnevmatika se dobro obnese tudi v najbolj zimskih razmerah z ledom in snegom. Vozilo ohranja visoko raven stabilnosti pri zavijanju ali nenadnem zaviranju. Le-to izredno izboljšuje voznikov občutek varnosti v vsakem trenutku.

Popolnoma prepričljive ocene za Goodyearjeve zimske pnevmatike

Tako kot prejšnje izdaje Goodyear zimske pnevmatike zadnje generacije so spet zmagale najboljše ocene v več testov. Recenzenti v zelo spoštovani nemški reviji ""AutoZeitung"" kot tudi preizkuševalci ""Auto Club Europa"" (ACE) dale so zimskim pnevmatikam iz Goodyear položaj v zgornjem ešalonu. Popolno ravnovesje in visoka raven varnosti pnevmatike na zasneženih cestah sta bila potrjena. Poleg tega tudi v mokrih razmerah Goodyear zimske pnevmatike kažejo izjemno varnost v cestnem prometu. Ko se soočajo s tveganjem proti akvaplaningu, je bila uspešnost najnovejše Goodyear zimske pnevmatike popolnoma prepričljiva.

Inovativna tehnologija za izjemno udobje med vožnjo

Za odlično delovanje, ne glede na vremenske razmere, so Goodyear zimske pnevmatike opremljene z najnovejšo tehnologijo. Goodyear UltraGrip 8 na primer deluje s 3D-BIS tehnologija (sistem spajanja blokov) čez celotno kontaktno površino zimske pnevmatike. Z implementacijo te tehnologije Goodyear je uspelo povečati število lamel. Zato vozniki dobijo boljši oprijem na snegu in ledu. Naj bi zagotovil največjo varnost na mokrih in suhih cestah, Goodyear se vedno zanaša na togim in čvrstimi bloki za zimske pnevmatike. To je razlog, zakaj so inženirji podjetja Goodyear razvili inovativen 3D Interlocking učinek. Takoj, ko se bloki tekalne plasti dotikajo ceste, lamele se prepletejo. Rezultat je izredna togost, ki je potrebna za preprosto rokovanje in varno krmiljenje tako na suhi kot na mokri cesti.