Uporabljamo cookies. Z uporabo te spletne strani se strinjate z njihovo uporabo.
OK
Status naročila x
Odjava

Goodyear letne Pnevmatike

Vozite udobno z Goodyear letnimi pnevmatikami

Goodyear je med vodilnimi proizvajalci avtoplašč po vsem svetu že več let. S stalnim uvajanjem novih in inovativnih tehnologij podjetje uspešno razvija letne pnevmatike, ki dosegajo najvišje standarde. Goodyear letne pnevmatike so bistveno zvišale lestvico v zadnjih nekaj letih.

Inovativne tehnologije Goodyear letnih pnevmatik

V zadnjih sezonah je proizvajalec pnevmatik prejel veliko pozornosti pri novih, inovativnih tehnologij. Goodyear OptiGrip linija izdelkov, na primer, je predstavila revolucionarno ""SmartWear-tehnologija"". S povečano obrabo in trganjem dodatnih utori in gumijaste plasti so razkrite. Zato bodo te letne Goodyear pnevmatike optimalno delovale v svojem celotnem življenjskem ciklu. V letu 2009 je Goodyear začel inovativno EfficientGrip pnevmatiko s FuelSaving tehnologijo za zmanjšanje porabe goriva.

Odlična guma za vsako vozilo

Letne pnevmatike iz Goodyear naredijo od vožnje avta užitek. Prednosti Goodyear letnih pnevmatik je še posebej očitna, ko gre za največji oprijem na suhih in mokrih cestah. Bodisi, da je udobna pnevmatika za družinski avto, širša pnevmatika za voznike s športnimi ambicijami ali zimska pnevmatika z odlično vodljivostjo: Goodyear ponuja veliko pnevmatik za vsako zahtevo in povpraševanja.

Najboljše ocene za Goodyear letne pnevmatike

Zahvaljujoč inovativni tehnologiji, Goodyear letne pnevmatike so dosledno dosegle najvišje položaje v testih. Nemška revija ""AutoBild športna vozila"" jo je v letu 2012 ocenila kot ""idealno"". Po mnenju recenzentov letne pnevmatike Goodyear so prave vsestranske gume na obeh mokrih in suhih cestah. Letna pnevmatika je prepričala s svojo zanesljivo upočasnitev na mokrih in suhih površinah, priročno uporabo in zelo nizkim kotalnim hrupom. Za nemške strokovne revije ""Sportauto"" Goodyear pnevmatika Eagle F1 Asymmetric2 kaže svojo pravo moč na mokri podlagi. Visoka kakovost pnevmatik Goodyear osvojila je najvišje točke v skoraj vseh kategorijah.

Najboljša kakovost in ugodne cene

Odlična kakovost Goodyear letnih pnevmatik ne pride na visoke stroške, saj letne pnevmatike Goodyear imajo veliko vrednost za vaš denar. Ne preseneča, da so Goodyear letne pnevmatike, tako proizvajalcem kot voznikom prva izbira, ko gre za opremljanje avtomobila z letnimi pnevmatikami prvega razreda.