Payment Banner

Fulda letne pnevmatikeZnamka:
Serija modela:
Opis modela:
Tip vozila:

Fulda letne pnevmatike za osebna vozila

Fulda podjetje ponuja pnevmatike vrhunske nemške kakovosti. Proizvajalec pnevmatik Fulda, ustanovljen je leta 1900, in se ozira nazaj na dolgoletno in uspešno zgodovino. Od leta 1962 je bila blagovna znamka del Goodyear proizvajalca pnevmatik in ponuja zelo kakovostne pnevmatike po zelo nizki ceni. Uspeh podjetja prihaja iz inovativnega duha in tekoče raziskave in razvoja.

Fulda letne pnevmatike predstavljajo vrhunsko nemško tehnologijo

S svojimi pnevmatikami proizvajalec se osredotoča predvsem na maksimalno varnost in veliko udobje pri vožnji. Fulda letne pnevmatike ponujajo optimalen oprijem in natančno rokovanje na vseh podlagah in v vseh vremenskih razmerah. Kanali so dvakrat pod kotom kar zagotavlja nemoteno delovanje in usmerja vodo zanesljivo proč, ko se soočajo z nevarnostjo akvaplaninga. Zato so, Fulda poletne pnevmatike odlična simbioza za:
  • Varnost
  • Udobje
  • Zmogljivost

Visoka kilometrina zagotovljena

Vozila gredo za tisoče kilometrov z Fulda letnim pnevmatikam – z zajamčeno varnostjo v vsakem trenutku in do najvišjih kakovostnih standardov. Ne glede na hitrost pnevmatike kažejo enakomerno obrabo z nizkim kotalnim uporom. Vrhunska je zaradi učinkovitosti porabe goriva, inovativnih tehnologij. Nemčija je dobro znana organizacija za nadzor kakovosti TÜV-Süd potrjuje visoko kakovost za Fulda poletne pnevmatike v letu 2012 . Visoke zahteve za letne pnevmatike? Fulda prinaša!

Za montažo
vaših pnevmatik

lahko tukaj poiščete
vam najbližji servis
ali vulkanizersko delavnico

*Cena je za eno pnevmatiko in vključuje DDV in stroške pošiljanja.
**Razen pri kompletnih kolesih
Preverite našo izjemno ponudbo:
Letne pnevmatike:
od 27,80 EUR
,
npr. 155/70R13T od 29,50 EUR
ali 195/50R15V od 38,40 EUR

Zimske pnevmatike:
od 31,80 EUR
,
npr. 145/70R13T od 31,80 EUR
ali 195/65R15H od 42,70 EUR