Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Fortuna zimske Pnevmatike – večja varnost, več zanesljivosti, z nižjimi stroškiFortuna je cenovno ugodna blagovna znamka v lasti Deldo Autobanden N.V., trgovskega podjetja s sedežem v Antwerpnu, Belgija. Po 30 letih izkušenj na področju delovanja z lastnimi znamkami pnevmatik, je Deldo zagotovo naučili, kako uspeti v današnjih težkih gospodarskih razmerah v proizvodnji pnevmatik. Fortuna pnevmatike se izdelujejo v Aziji od leta 2005, pri čemer so izkoristili nastanek večjih proizvodnih objektov v regiji in izvoz v veliko število držav po celem svetu.

Varna zimska vožnja zahteva specializirane zimske pnevmatike , ki so popolnoma funkcionalne pri nizkih temperaturah. Letne pnevmatike, tudi najboljše, prenehajo ustrezno delovati, ko temperatura pade pod 5 ° C. Vendar je mnogim voznikom cena novih premium zimskih pnevmatik zastrašujoča in je razumljivo, da ne želijo kupiti rabljene. Tukaj pridejo v upoštev alternative Fortuna zimske pnevmatike , ki so na voljo pri gume-direkt.com po zelo ugodnih cenah.

Uživajte v sezoni, s cenovno ugodnimi zimskimi pnevmatikami Fortuna pri gume-direkt.com

Za stroškovno zavestne vendar tudi varnostno osveščene stranke, gume-direkt.com ponuja robusten in zanesljiv Fortuna Winter model. Velikosti od 175/75 R16 do 255/50 R19, Winter model je za zimo zasnovana pnevmatika za boljši oprijem v težkih pogojih. Gumena zmes in globoki kanali vzorca zagotavljajo dober oprijem na zamrznjenih cestiščih in tudi, da vozite z zaupanjem po suhem asfaltu pri nizkih temperaturah..

Kupite dve ali več Fortuna zimske pnevmatike pri gume-direkt.com in dostavili jih bomo brezplačno na določeno lokacijo po vaši izbiri v Sloveniji – ali v montažni servis v vaši bližini.