Uporabljamo cookies. Z uporabo te spletne strani se strinjate z njihovo uporabo.
OK
Status naročila x
Odjava

Falken letne Pnevmatike

Falken letne pnevmatike za osebna vozila

Falken letne Pnevmatike ponujajo ne samo veliko zabavo pri vožnji, ampak tudi veliko varnost in ekonomično porabo goriva ob istem času.V primeru, da voznik raje ima športno ali lagodno vožnjo, Falken ima letne pnevmatike za vsa pričakovanja.

Preizkušene in testirane Falken Športne Pnevmatike

Športne pnevmatike seveda zahtevajo zelo natančno ravnanje, uravnoteženo s posebno visoko stabilnostjo - in Falken ima to področje več kot pokrito. Profil pnevmatike s svojo značilno obliko utorov počez in vzdolž, daje pnevmatiki posebej veliko odpornost proti akvaplaningu.To omogoča zelo agilno in nevtralno doživetje vožnje, tudi na mokrih cestah.

Visoka tehnologija na poletni cesti

Kakovost Falken letnih Pnevmatik nenehno izboljšujemo in preverjamo. Večji odtis zagotavlja popoln nadzor nad celotnim vozilom na vseh površinah in pri vsaki hitrosti. Zmes tekalne plasti, iz polimerov in ogljika je bila sprejeta od tekmovalnih standardov. Popolna kombinacija za športni stil vožnje in zmanjšano nevarnost akvaplaninga.

Udobne in ekonomične

Falken Letne pnevmatike ponujajo najboljši oprijem na mokrih in suhih cestah. Simetrični dizajn rame in štirje vzdolžnih kanalov zagotavljajo optimalen oprijem. Poleg tega, nizek kotalni upor prispeva tudi k zelo prijetni vožnji. Nizka potencialna obraba in dolga pričakovana življenjska doba naredi Falken letne pnevmatike resnično ekonomičnim zmagovalcem.