Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Excelsior Pnevmatike – zgodovina je očitna

Excelsior

Excelsior blagovna znamka je že dolgo sinonim za visoko kakovost za navdušence, ki resnično cenijo lepoto in funkcionalnost vintage pnevmatik. Katalog izdelkov vključuje široko paleto vintage pnevmatik evropskega stila, različnih vrst, dimenzij, kot tudi tekalne plasti in vzorca bočnic. Restavratorji in zbiralci starodobnih vozil bodo zagotovo uživali v teh odličnih izdelkih – in izrazito konkurenčnih cenah pri gume-direkt.com.

Excelsior ponuja tri različne linije izdelkov - Comp H (vintage dirkalna pnevmatika), Stahl Sport Radials (izvirno kombinacijo s poševnim vložkom in sodobne z jeklenim vložkom radialne konstrukcije) in Vintage linija (avtentični modeli v evropskem stilu).

Avtentična estetika in sodobne performance, z vintage pnevmatikami Excelsior pri gume-direkt.com

Za vintage ljubitelje dirk, Excelsior Comp H pnevmatike ponujajo videz in občutek zgodovinskih originalov, z dodatno varnostjo sodobne gumene zmesi in izdelave. Comp H pnevmatike imajo zračnico in dezen tekalne plasti evropskega vzorca s tremi-bloki za , medtem ko ocena hitrosti H vzbuja zaupanje do hitrosti 210 km/h.

Različni modeli in številne velikosti Excelsior Stahl Sport radialnih pnevmatik so primerne za veliko različnih obnovljenih klasičnih avtomobilov in hot rod avtomobilov. Te lepe pnevmatike zagotavljajo čudovit videz obnovljenim vozilom pred in po drugi svetovni vojni in predstavljajo odlično izbiro za potovanje in drugačno uporabo.

Na voljo v več različicah tekalne plasti in bočnic, Excelsior Vintage pnevmatike so idealna izbira za tiste, ki želijo nič manj kot popolno avtentične evropske modele. Močne najlonske niti zaščitne obloge in visoko učinkovite gume zmesi, tega posebnega izdelka ponujajo dobre vozne lastnosti in zanesljivost.

Uporabite našo inteligentno možnost iskanja, da bi našli Excelsior pnevmatike, ki popolnoma ustrezajo vašim specifičnim zahtevam. Kot vedno, se lahko zanesete na gume-direkt.com in si zagotovite najboljše izdelke pod najbolj ugodnimi pogoji.