Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Event Pnevmatike - Kupite cenovno ugodne in zmogljive Pnevmatike

Event

Event Tyres je bilo ustanovljeno leta 2005 in je dobro znano ime v Evropi v področju pnevmatik. S poudarkom na lahka tovorna vozila in cenovno ugodne potniške avtomobile, je to podjetje vklesalo svoje ime na trgu. Proizvodnja poteka z uporabo visoko kakovostnih surovin in najnovejše opreme. Kljub temu podjetje ponuja široko paleto izdelkov vkategoriji cenovno ugodnih.

Podjetje ponuja pnevmatike v štirih kategorijah, vključno za 4X4, lahka tovorna vozila, visoke zmogljivosti in uravnotežene zmogljivosti. Vse vrste vsebujejo različne velikosti in vzorcev za potrebe vozila. Pri gume-direkt.com imamo celotno paleto Event pnevmatik, vključno z letnimi in zimskimi proizvodi.

Kupite Event pnevmatike s popustom

Ohranjamo celotno zalogo Event pnevmatik tako za osebne avtomobile, kot za lahka tovorna vozila. Nekateri od priljubljenih modelov so ML609, ML909, MJ683, GL699 in še veliko več. Oglejte si našo spletno brošuro za izbiro pnevmatik za vaše potrebe.

Celotno območje ima edinstvene vzorce tekalne plasti za optimalno zmogljivost. Potniški modeli se osredotočajo na zanesljivost, učinkovitost in udobje. Z druge strani, vzorci 4X4 tekalne plasti so narejeni za jemanje na grobih terenih, vključno z umazanijo, kamnom in peskom. Zmogljive pnevmatike za suho in mokro cestišče so tudi na voljo. Na visoke razrede učinkovitosti se osredotočajo vsak dan . Tako, da imajo kupci veliko izbiro glede na vozne razmere in njihove potrebe. Pri gume-direkt.com, mi ponujamo velike popuste za pnevmatike in druge storitve.