Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Durun Pnevmatike – zanesljivost, učinkovitost in vrhunska vrednost

Durun

Kitajska blagovna znamka pnevmatik Durun je bila ustanovljena leta 1996 in je postala pogosta na trgu cenovno ugodnih nadomestnih delov. Durun pnevmatike proizvaja Shandong Yongtai Chemical Group družba v provinci Shandong na Kitajskem. Ko je razvil eno od starejših in najbolj spoštovanih blagovnih znamk v svojem razredu, je proizvajalec z leti postal obsežno podjetje s proizvodnjo pnevmatik specializiranih za vse radialne pnevmatike in radialne pnevmatike za osebnia vozila in za široko paleto vozil.

Dobite več, kot ste pričakovali, z ugodnimi Durun pnevmatikami pri gume-direkt.com

Pri gume-direkt.com, so naše stranke vabljene, da izbirajo med široko paleto pnevmatik za osebna vozila, SUV in Durun pnevmatike za gospodarska vozila z več kot 50 različnih velikosti – vse z E oznako in ISO9001:2000 certifikatom. Če potrebujete ekonomične in odporne letne pnevmatike Durun A-Oneje dobra izbira za kompaktne in srednje velike avtomobile. Upoštevajte tudi Durun D103 in A2000 modela - s celoletno zasnovo tekalne plasti in dobrimi celoletnimi zmogljivostmi, te pnevmatike zagotavljajo stabilno, udobno vožnjo v širokem temperaturnem območju. Za uporabo za lahka tovorna vozila Durun D108 ima okrepljeno površinsko obliko in spojino odporno proti obrabi za večjo prilagodljivost in obremenitev.

Gume-direkt.com omogoča enostavno in varno spletno nakupovanje. Izberite želeni način plačila med možnostmi, kot so PayPal, bančno nakazilo ali kreditna kartica in dobili boste nove Durun pnevmatike po izredno ugodni ceni – z brezplačno dostavo za naročila dveh ali već pnevmatik!