Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Duro celoletne Pnevmatike

Dobro razmerje med kvaliteto in ceno Duro celoletnih pnevmatik

Ustanovljeno leta 1945, Duro Tire & Wheel podjetje proizvaja široko paleto tipov pnevmatik: za osebna in lahka tovorna vozila, radialne in diagonalne za priklopnike, ATV, motorna kolesa in skuterje, golf vozičke za travnik in vrt, viličarje in kompaktne nakladalce, bicikle. 70 let izkušenj na tem področju, je dokaz za vrhunsko kakovost proizvodov po cenah, po katerih si jih lahko vsak potrošnik privošči. Vodilno načelo podjetja je “Durobility- trajnost”.

Za dobro izkušnjo v vožnji in varnost na cesti, so celoletne pnevmatike najboljša in najcenejša rešitev. Če iščete kakovostne pnevmatike po ugodnih cenah, soDuro celoletne pnevmatike morda prava izbira. Duro DP3000 ima napreden vzorec tekalne plasti, kot tudi spojino in ponuja povečanje visoke zmogljivosti pri velikih hitrosth in zmanjšan kotalni upor. Te funkcije omogočajo, da ponudijo večjo nosilnost, odlično porabo goriva in za vse letne čase dober oprijem, po ugodni ceni. Duro DP 300 ima tudi garancijo 50.000 milj obrabe, povečano tekalno plast in notranje kanale za večjo odpornost proti Aquaplaning-u. S podobnimi lastnostmi, DP8000 Performa HP1 in DP8100 Performa EVO, se tudi priporočajo.

Naročite zdaj na spletu Duro celoletne pnevmatike prigume-direkt.com številni modeli in velikosti zzelo dobrim razmerjem med kvaliteto in ceno.