Uporabljamo cookies. Z uporabo te spletne strani se strinjate z njihovo uporabo.
OK
Status naročila x
Odjava

Dunlop zimske Pnevmatike

Za velika pričakovanja: Dunlop zimske pnevmatike

Sezono za sezono Dunlop zimske pnevmatike prepričajo s svojo kakovostjo in odlično zanesljivostjo. Če dežuje ali sneži, zimske pnevmatike Dunlop zagotavljajo optimalno cestno obnašanje - ne glede na vremenske razmere. Dunlop zimske pnevmatike dosledno kažejo svoje prednosti pri preizkušanju, ki ga vode avto, moto in športne revije. Že desetletja vozniki dajejo svoje zaupanje odlični izvedbi zimskih pnevmatik iz Dunlopa. Zaradi izjemne zmogljivosti pri oprijemu in zaviranju Dunlop zimska pnevmatika je absolutna priporočljiva.

Najboljša tehnologija za maksimalno varnost

Zimske pnevmatike Dunlop so predmet rednega koherentnega razvoja in zato prepričajo z najmodernejšo tehnologijo. Inovativen Sipe koncept in kanali razporejeni v strmem in v obliki črke V sta le dva primera. Usmerjen profil omogoča zanesljivo zaviranje tudi na zahtevnih površinah. Ko soočena s tveganjem proti akvaplaningu Dunlop zimska pnevmatika zmaga s svojim naprednim načinom usmerjanja vode stran, kar povečuje varnostni rob. Vsako vozilo se lahko usmerja res z lahkoto in vozniki dobijo občutek varnosti in podpore z zimskimi pnevmatikami iz Dunlopa.

Nizka raven hrupa in visoka raven udobja

Pri razvoju nove zimske pnevmatike Dunlop se je osredotočil na nizko raven hrupa in največji užitek v vožnji ter udobje. Inovativna zasnova z žlebovi na sredini vrstnih blokov tekalne plasti omogoča absolutno malo šuma, ki omogoča vožnjo na dolge razdalje brez težav.

Neprekinjene raziskave in razvoj ter nadzor kakovosti pri Dunlopu

Z Dunlop zimskimi pnevmatikami vozniki dobijo izdelek z najsodobnejšo tehnologijo. To se doseže s trenutnimi raziskavami in razvojem. Tako Dunlop zimske pnevmatike dosežejo raven kakovosti, ki daleč presega izzive vsakdanjega življenja. Nadaljevanje nadzora kakovosti zagotavlja, da vse ena pnevmatika ima največjo učinkovitost. Vozniki, ki zahtevajo veliko od svojih zimskih pnevmatik, bodo vedno v celoti zadovoljni z Dunlop izdelki: z zimsko pnevmatiko z odličnimi lastnostmi za ""hudo vreme"" do vseh zimskih izzivov.

Odlična Dunlop zimska guma za vsako vozilo

Dunlop ponuja različne modele, od tod popolnoma primerna zimska pnevmatika za vsako vozilo. Poleg svojih izjemnih lastnosti in optimalne kontaktne površine Dunlop zimske pnevmatike prepričajo tudi z odličnim dezenom: Te zimske pnevmatike so videti dobre tudi na majhnih in srednje velikih avtomobilih. Zato ne preseneča, da številni proizvajalci avtomobilov izbirajo Dunlop pnevmatike za začetno opremo pod svoje avtomobile.

Dunlop zimske pnevmatike osvajajo pohvalne ocene

Zimske pnevmatike Dunlop redno dokazujejo svojo učinkovitost na ocenjevanjih. Nemška revija ""Stiftung Warentest"" - povezana z globalno znano nalepko ""geprüfte Sicherheit"" (""odobrena varnost "") - ocenila je Dunlop SP Winter Sport 4D pnevmatiko z oznako ""dobro"" za odlično obnašanja pri vožnji v mokrih razmerah in enako veliko zmogljivost na zasneženih cestah. Še enkrat je dokazano, da Dunlop zimska pnevmatika izpolnjuje tri bistvene pogoje za dobre zimske pnevmatike: splošno varnost, izjemno udobje in odlično vodljivost.