Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Dunlop letne Pnevmatike

Športna udobna vožnja z Dunlop letnimi pnevmatikami

Po stalnih raziskavah in razvoju, proizvajalec pnevmatik Dunlop bistveno izboljšava učinkovitost Dunlop letne pnevmatike z vsako novo generacijo. Najnovejše letne pnevmatike Dunlop, kot rezultat imajo usklajeno ravnanje na suhi in mokri podlagi.

Inovativna tehnologija za špotno vožnjo

Vsi razvoji pri Dunlop imajo en sam cilj: popolno kombinacijo varnosti in udobja vožnje. Poleg tega nizek kotalni upor vodi k manjši porabi goriva in nižjih emisijah CO2. Dunlop letne pnevmatike so dosegle tudi nizki kotalni hrup in odlično suspenzijo. Letne pnevmatike Dunlop imajo visoke varnostne robe proti akvaplaningu in zagotavljajo natančnost krmiljenja. To omogoča vozniku, da se hitro odzove na spremembe v vremenskih razmerah.

Predvsem športne letne pnevmatike od Dunlopa

Dunlop se zanaša na TOUCH TEHNOLOGIJO za vse razvoje. To daje vozniku stalne povratne informacije o tem, koliko so letne pnevmatike v sinhronizaciji z avtomobilom in cesto. Dunlop letne pnevmatike športne proizvodne linije so izredno priljubljene med vozniki. Na primer, letna pnevmatika SP Sport 01 je odlična serija pnevmatik proizvedena za avtomobile srednjega razreda in luksuzna vozila. Kaj je posebnega, je njena asimetrična – ni usmerjena – dezen tekalne plasti. Kontaktna površina je razdeljena na tri ločene prostore. Dunlop letne pnevmatike imajo tudi dodatne ojačane bočnice, ki dajo avtu z Dunlop letnim pnevmatikam izredno stabilno vožnjo, kot tudi natančno, ko gre za nadzor pri zavijanju.

Najvišje ocene za Dunlop letne gume

Nemški najbolj vplivno avtomobilsko združenje ADAC je dalo najboljše ocene pri pregledu pnevmatik leta 2012. Preizkuševalci so ugotovili, da letne pnevmatike Dunlop kažejo odlično zmogljivost na suhih in mokrih cestah. Nizka obraba in trganje Dunlop letne pnevmatike omogoča dolgotrajno zabavno vožnjo. Nemška revija ""auto motor und sport"" meni, da so letne pnevmatike Dunlop zelo priporočljive. Preizkuševalci so ugotovili, da so glavne prednosti gum izredna moč zavijanja v ovinkih, izjemna uspešnost pri soočanju z akvaplaningom in odlično zmanjševanje hitrosti v suhih razmerah.