Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Double Coin Pnevmatike – dobra zmogljivost po ugodni ceni

Double Coin

S sedežem v Šanghaju, Double Coin je kitajski proizvajalec pnevmatik, ki želi, da se uveljavi na trgu z izdelavo zanesljivih pnevmatik po zelo konkurenčnih cenah. Podjetje ponuja široko paleto pnevmatik za tovornjake, kmetijske in industrijske pnevmatike izdelane, da zagotovijo funkcionalnost v vsakem delovnem okolju in dolgo življenjsko dobo.

Double Coin je član Zveze kitajskih proizvajalcev (CMA), organizacije, ki spodbuja in podpira prizadevanja kitajskih proizvajalcev na evropskih in ameriških trgih. Članice družbe sodelujejo v vsem, od logističnih operacij za razvoj proizvodov, izgradnjo baze sredstev, potrebnih za izdelavo in spodbujanje kakovosti ISO-certificirane pnevmatike za zahtevne zahodne trge.

Zanesljiva rešitev za delovne stroje, s pnevmatikami Double Coin iz gume-direkt.com

Razpon Double Coin pnevmatik za tovornjake in avtobuse je sestavljen iz prožnih in z učinkovito porabo goriva pnevmatik za tovornjake in priklopnike za različna vozila, od lokalne dostave do dolge vleke, kot tudi za različne storitve. Številni modeli za pogonsko os in za vse pozicije so na voljo, kot je trajna Double Coin RR680 - pnevmatika za vse pozicije s širokimi utori in kanal za učinkovito odstranjevanje vode in zagotavljen dober oprijem.

Za industrijska, rudarska in gradbena dela, Double Coin off-the-road linija izdelkov vključuje večnamenske majhne, velike in ogromne radialne OTR pnevmatike, primerne za težka dela v najtežjih pogojih. Specialni modeli za vozila, kot so autodvigala in kompaktni nakladalci so tudi na voljo.

Če potrebujete robustne pnevmatike za kmetijske stroje je Double Coin Virgo R-1 model z globokimi poševnimi kanali, ki zagotavljajo izjemen oprijem in nosilnost.

Naročite zdaj zanesljive in cenovno ugodne Double Coin pnevmatike pri gume-direkt.com. Nudimo brezplačno dostavo v Sloveniji in priljubljene plačilne možnosti, kot so bančno nakazilo, kreditne kartice in Paypal.