Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Deestone Pnevmatike - varne in funkcionalne, po zanimivih cenah

Deestone je ambiciozen proizvajalec pnevmatik iz Tajske. Začel je leta 1978 kot ena majhna tovarna, Deestone Tyres sedaj deluje s pet sodobnih proizvodnih obratov. Pripojena v družbo leta 1997, je najprej pridobilia močan, predvsem lokalni ugled s proizvodnjo bias komercialnih pnevmatik. Od takrat intenzivno vlaganje v proizvodnjo in razvoj proizvodnih zmogljivosti je omogočilo, da Deestone razširi proizvodnjo na področje radialnih pnevmatik za osebna in lahka komercialna vozila.

Ob hitri pridobitvi precejšenega deleža na tajskem domačem trgu, je proizvajalec preusmeril poudarek na izvoz – danes je, več kot 60% svoje proizvodnje na voljo na mednarodnem trgu, od Daljnega in Bližnjega vzhoda do Evrope in Severne Amerike. Proizvodnja vendar ostaja na Tajskem, kljub cenejši delovni sili drugod v regiji, zaradi obilne lokalne oskrbe kakovostne gume..

Vedno najboljša kakovost za denar, s pnevmatikami Deestone iz gume-direkt.com

Slovenski trg pnevmatik je intenzivno sporen in nizke cene niso več dovolj, da se zagotovi uspeh – zdi se pa, da je Deestone našel učinkovit recept. Pri gume-direkt.com imamo različne Deestone pnevmatike, ki temeljijo na dobri vsakdanji funkcionalnosti, kot tudi privlačnih cenah, da se tekmujejo za vaše zanimanje. Deestone ima veliko različnih modelov pnevmatik različnih vrst in velikosti. Lahko kupite pnevmatike za kolesa ali motorna kolesa, osebne avtomobile, SUV in pnevmatike za lahka tovorna vozila, off-road pnevmatike z odličnim oprijemom, kot tudi specialne pnevmatike za velike in male kmetijske ali industrijske stroje.

Pri gume-direkt.com, vedno ponudimo najboljše izdelke in storitve. Naročite zdaj dve ali več Deestone pnevmatike poneverjetnih cenah iz naše spletna trgovine in dostava v Sloveniji je brezplačna!