Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Continental letne Pnevmatike

Prvorazredna vožnja z vrhunskim Continental letnim pnevmatikam

Continental letne pnevmatike so že dolgo med vodilnimi izdelki, ko gre za varnost in udobje. Poleg tega proizvajalec se osredotoča na ekološke vidike pri oblikovanju letne in zimske pnevmatike. To kaže na močno prevoženih kilometrov pnevmatik, kot tudi nizkim kotalnim uporom, ki vodi do manjše porabe goriva, ter s tem bistveno zmanjšane emisije CO2.

Continental je vodilno podjetje v začetni avtomobilski opremi

Številni proizvajalci avtomobilov po vsem svetu se zanašajo na kakovost Continental letnih pnevmatik pri začetnem sestavljanju avtomobilov. Vsak četrti avto danes zapušča traku na Continental letnih pnevmatikah. So popolnoma prepričale z veliko vzdržljivostjo, gladko vožnjo in veliko prevoženih kilometrov. Ni presenetljivo, da se mnogi lastniki avtomobilov odločajo za zelo kakovostne Continental letne pnevmatike pri zamenjavi obrabljenih pnevmatik.

Inovativna tehnologija in razvoj

Proizvajalci in lastniki avtomobilov enako cenijo znanje in izkušnje, ki grejo v vsaki avtoplašč od Continentala. Continental letne pnevmatike nenehno zastavljajo ambicioznejše cilje, ko gre za ravnanje in udobje med vožnjo. Dosledne raziskave in razvoj vode do letne pnevmatike, ki se popolnoma spopada z nevarnim tveganjem akvaplaninga. Poleg tega Continentalu je uspelo, da zmanjša obrabo pnevmatike na minimum.

Prepričljivi recenzenti: Continental letne pnevmatike

V zadnjih nekaj let je Continental trdo delal za tehnično prednost njihovih izdelkov. To se kaže predvsem v rezultatih testov revij. Continental letne pnevmatike redno osvojijo top umestitve. V letu 2012 je nemška publikacija ""auto motor und sport"" potrdila, da letne pnevmatike Continental prihajajo z odličnim in varnim ravnanjem v cestnem prometu, imajo minimalen prenos obremenitve, nizek kotalni upor in veliko odpornost proti akvaplaningu. Najvišje ocene za Continental letne pnevmatike je tudi podelila nemška revija "" Firmenwagen "".

Continental letne pnevmatike: Odlične za vrhunske avtomobile

S paleto vrhunskih ContiPremiumContact, Continental je razvil letne pnevmatike, posebej oblikovane za potrebe voznikov vrhunskih blagovnih znamk. V mokrih razmerah edinstven vzorec žleba pelje vodo stran od pnevmatik, ki zmanjšujejo nevarnost akvaplaninga. Ne glede na vremenske razmere so športna in varna vožnja zagotovljena s pnevmatikami Continental!