Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Coker Pnevmatike - vintage izdelki za zahtevne navdušence

S sedežem v Tennesseeju, ZDA, cenjeno Coker Tire podjetje ima dolgo tradicijo in neomadeževan ugled v proizvodnji vintage pnevmatik. Podjetje proizvaja s svojo blagovno znamko bias-ply in radialne pnevmatike Coker Classic, kot tudi znano marketinškoExcelsior blagovno znamko, ampak tudi izdeluje vintage pnevmatike za vrsto drugih znanih znamk, kot so B.F. Goodrich, Firestone, Michelin, in American Classic.

Samo na gume-direkt.com, bodo restavratorji in zbiralci klasičnih in starodobnih vozil našli edinstveno zbirko Coker pnevmatik, da ostanejo zvesti obdobju estetike, medtem ko so obdržale kakovost in funkcionalnosti, ki jih zagotovljajo najnovejši dizajn, tehnologija, proizvodnja in kakovost nadzora.

Doživite zgodovino z zaupanjem - kupite Coker vintage pnevmatike pri gume-direkt.com

Predstavljene na evropskem trgu leta 1995, elegantne Coker Classic radialne pnevmatike z belim robom predstavljajo prvo moderno radialno pnevmatiko z belim robom. Za tiste, ki imajo raje avtentičnost od vsakdanje praktičnosti, so jim na voljo tudi bias-play pnevmatike z belim robom. Popolnoma certificirano pri ECE (Ekonomski komisiji za Evropo)in ponujajo celoletne zmogljivosti, ti lepi modeli so na voljo v različnih velikostih, odvisno od zajetja platišča.

Še en odličen niz izdelkov za vaš seznam želja prihaja v zapeljivi obliki Coker Classic Redlines - odlična izbira za ljubitelje muscle avtomobilov. Seveda so ljubitelji avtomobilov na pragu prejšnjega stoletja razvajeni tudi z izbiro različnih pnevmatik s celim črnim ali belim krogom.

Naročite zdaj vintage Coker pnevmatike iz naše spletne trgovinepoodličnih cenah. Če želite, da vam nove pnevmatike dostavimo neposredno v delavnico blizu vas, kliknite ‘Iskanje montažnega servisa’ gumb– imamo veliko montažnih partnerjev po vsej Sloveniji, ki zagotavljajo visoko strokovno storitev montaže za naše stranke, ki še bolj dodaja udobje storitev.