Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Cheng Shin Pnevmatike - večja vrednost kot kdajkoli prej

Trenutno ocenjen kot 9. največji svetovni proizvajalec pnevmatik, Cheng Shin je bil ustanovljen leta 1967 v Tajvanu kot Maxxis International. Sprva se je osredotočala izključno na pnevmatike za kolesa, od takrat pa ima raznoliko ponudbo. Podjetje je trenutno največji svetovni proizvajalec pnevmatik za kolesa, vendar njegova paleta izdelkov vključuje tudi avtomobilske pnevmatike, pnevmatike za motorna kolesa, pnevmatike za invalidske vozičke, kot tudi kmetijske in industrijske pnevmatike.

S proizvodnimi in razvojnimi zmogljivostmi in komercialnimi dejavnostmi po vsem svetu, z Daljnega vzhoda v Evropo in Severno Ameriko, Cheng Shin pnevmatike se izvažajo v več kot 150 državah. Visoke pridelave in nadzor kakovosti standardov in intenzivne raziskave in razvoj zagotavljajo raznoliko in konkurenčno ponudbo izdelkov - na voljo po odličnih cenah pri gume-direkt.com.

Cenovna ugodnost in zanesljivost, s pnevmatikami Cheng Shin iz gume-direkt.com

Medtem ko podjetje dobro znano kot Maxxis blagovna znamka je bolj usmerjeno k najboljšemu učinku, se blagovna znamka Cheng-Shin osredotoča na zanesljivost in cenovno ugodnost. Cheng-Shin in Maxxis so na voljo tudi kot originalna oprema s strani različnih odmevnih avtomobilskih proizvajalcev, kot so Toyota, Ford, VWin Mercedes-Benz. Cheng-Shin se lahko pohvali z eno najbolj pestrih izbir za izdelke vseh proizvajalcev, s pnevmatikami za skoraj vsako uporabo, ki segajo v velikosti od le tri do 22,5 col notranjega premera.

Kupite zdaj Cheng-shin pri gume-direkt.com in v celoti izkoristite naše odlične storitve. Naročilo ni bilo nikoli lažje in načini plačila vključujejo udobno in varno možnosti, kot so PayPal, kreditne kartice in bančno nakazilo - tudi pri naročilu dveh ali več pnevmatik, bomo poravnali stroške pošiljanja!