Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Carlisle pnevmatike - tradicija kakovosti

Carlisle

Začetki blagovne znamke segajo do leta 1917, ko je Carlisle Tire and Rubber Company bila ustanovljena v Carlisle, Pennsylvania (ZDA). S premagovanjem izzivov, kot so na primer velika depresija oz. velika gospodarska kriza, prevzem in 1949-likvidacija, je podjetje postalo Carlisle Corporation - ki je zrasla bolj uspešna z zelo raznoliko dejavnosjo v naslednjih desetletjih in vključuje gradbene materiale, zavore in sklopke, komunikacije in letalski in vesoljski izdelkov.

Poslovanje s pnevmatikami, kolesi in varnostnimi pasovi v podjetju so združeni v letu 2011 podCarlisle Transportation Products. To je pridobila družbaAmerican Industrial Partners leta 2013 in postalo CPT Transportation Products. S sedmimi proizvodnimi obrati in 10 distribucijskih centrov v Severni Ameriki, Evropi in Aziji, je Carlisle blagovna znamka specialnih pnevmatik in koles danes prisotna na vseh pomembnejših svetovnih trgih.

Kakovostne specialne Carlisle pnevmatike po najugodnejših cenah, pri gume-direkt.com

Carlisle katalog izdelkov vključuje široko paleto posebnih pnevmatik. Visoko zmogljive ATV pnevmatike za rekreativno in komunalno uporabo so na voljo, od splošnik strokovnjakov do specialistov za vsako vožnjo v okolju. Za uporabo na travnikih, Carlisle za travnik, vrt in golf ponujajo namensko usmerjene modele in pnevmatike visoke vzdržljivosti .

Kakovostne kmetijske in industrijske pnevmatike so tudi na voljo z modeli, ki so primerni za vse, od traktorjev, nakladalcev, viličarjev do kopačev. Tudi različne druge pnevmatike so na voljo - za priklopna vozila vseh vrst, za rudarske stroje, za stroje za zbijanje in tlakovanje cest in celo za vozila na letališčih.

Izberite izdelke, ki jih potrebujete iz naše odlične ponudbe Carlisle pnevmatik in zadovoljni boste s kakovostjo naših izdelkov in storitev. Naročite zdaj najboljše pnevmatike po najboljših cenah – samo pri gume-direkt.com.