Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Bridgestone letne Pnevmatike

Varno na cesti z Bridgestone letnimi pnevmatikami

Japonska družba je eden od najpomembnejših proizvajalcev pnevmatik na svetu in dobavitelj najboljšim ekipam Formule 1 že leta in leta. Težki izzivi in nenehne izboljšave so se tudi izplačale v prometu dan za dnem. Pri razvoju letnih pnevmatik Bridgestone posebno pozornost namenja varnosti. Zato Bridgestone letne pnevmatike združujejo nemoteno delovanje in ravnanje z najbolj ambicioznim varnostnim merilom. Poleg tega, Bridgestone poletne pnevmatike zagotavljajo visoko stopnjo zabave in udobja med vožnjo na obeh suhih in mokrih cestah. Bridgestone poletne pnevmatike so ""allround premium"" pnevmatike in popolnoma prepričljiva, ko gre za ravnanje, vleko in akvaplaning.

Prepričljive Bridgestone letne pnevmatike, ko preizkušene

Bridgestone letne pnevmatike so spet osvojile veliko cenitev na testih letošnjih vodilnih avto revij. Leta 2012. je nemška revija ""AutoZeitung"" ocenila Bridgestone letno pnevmatiko Turanza T001 kot ""zelo priporočljivo"". Pnevmatika, ki popolnoma uravnotežuje varnost, trpežnost in udobje vožnje, je ena od vodilnih gum pri Bridgestone v segmentu turinga. Bridgestone letne pnevmatike so tudi popolnoma prepričljive v drugih pregledih v letu 2012. Odlične ocene so prejele tudi pri nemških, švicarskih in avstrijskih avtomobilskih zvez in klubov.

Bridgestone: Zmeraj najsodobnejša tehnologija

Bridgestone letne pnevmatike so podvržene stalnemu razvoju in so vedno posodobljene z najnovejšimi tehnologijami. Odličen primer je Bridgestone hišni razvoj COOLING FIN tehnologija, ki bistveno izboljšuje lastnosti pnevmatik pri zasilnem teku: Zmogljivost pnevmatike ostaja tudi, ko tlak v pnevmatiki spontano pade. Zato je določeno razdaljo še vedno lahko varno potovati z zmanjšano hitrostjo, brez kakršnih koli težav.

Proizvajalci se zanašajo na Bridgestone

Z odlično kakovostjo in uspešnostjo Bridgestone letne pnevmatike imajo vodilno vlogo med dobavitelji. Znani proizvajalci, kot so BMW, Citroen in Mercedes-Benz se zanašajo na Bridgestone poletne pnevmatike, kot prvo vgradnjo v svoje avtomobile. Seveda, Bridgestone ponuja vse vrste pnevmatik za avtomobile, tovornjake, motorna kolesa, 4x4, SUV, kakor tudi moto šport.