Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Barum letne Pnevmatike

Barum letne pnevmatike za osebna vozila

Češki proizvajalec pnevmatik Barum je bil del nemške skupine Continental od leta 1993. Letne pnevmatike od Baruma so bile razvite z visoko storilnostjo v mislih.

Višje udobja pri vožnji in zmogljivosti

Letne pnevmatike Barum se nenehno razvijajo in izboljšujejo z novimi in inovativnimi tehnologijami. Tu je družba imela koristi predvsem iz partnerstva s Continental. Tako je razvijalcem, na primer, uspelo z novo obliko tekalne plasti, da se izboljša evakuacija vode v akvaplaningu. Poleg tega, da pnevmatika ima boljši oprijem na mokrih cestah, ima tudi skrajšano zavorno pot.

Optimalne pnevmatike za majhne avtomobile in vozila srednjega razreda

Serija letnih pnevmatik Barum “Brillantis” je bila posebej oblikovana za majhna in vozila srednjega razreda. Posebna zmes tekalne plasti zagotavlja popoln oprijem in veliko stabilnost v zavojih. V ta namen je tudi kotalni upor bil dodatno zmanjšan, zato je pnevmatika veliko tišja. To omogoča več udobja pri vožnji in manjšo porabo goriva.

Prepričljive ocene v testih

Strokoven časopis ""Gute Fahrt"" potrjuje, da so letne pnevmatike Barum kakovostna znamka po dostopni ceni. V letu 2012 je pnevmatika na testih prepričala predvsem z dobrim ravnanjem in uravnoteženo vožnjo v mokrih razmerah. Dobro sprejeto je bilo vedenje pri akvaplaningu kot tudi udobje in nizek kotalni hrup v vožnji.