Uporabljamo cookies. Z uporabo te spletne strani se strinjate z njihovo uporabo.
OK
Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Naš prodajni program BMW

Iščite po znamki vozila:
Obstaja možnost, da model vašega vozila v tabeli manjka ali da so podatki v tabeli napačni. Če ne najdete svojega vozila, ali v tabeli odkrijete napako, vas prosimo, da nas obvestite.
Prišlo je do napake, prosimo poskusite z iskanjem po avtomobilu kasneje.
Ni rezultatov za vaše iskanje
Izbira vozila

Znamka:
Serija modela:
Opis modela:
Tip vozila:

Bayerische Motoren Werke AG je podjetje, ki proizvaja slavne BMW premium avtomobile. Od leta 1916 bavarski proizvajalec izdeluje vse bolj izpopolnjene modele ‘za najboljšo vožnjo.’ Marketinške vrstice na stran, BMW je postal sinonim za veliko čudovitih stvari, kot so pravi avtomobil za voznika, napredna tehnologija in nemška kvaliteta.
Razvpiti M oddelek ali BMW M GmbH, je odgovoren za izdelavo najbolj impresivnih eksponentov te elitistične vrste avtomobilov - M avtomobili za cesto so luksuzna vozila z zmogljivostjo superšportnika.

Vladajoči v M moči

Kakovostne pnevmatike so bistvenega pomena za izkoriščanje zmogljivosti BMW M.Gume-direkt.com ponuja veliko izbiro proizvodov, ki zagotavljajo učinkovito izvajanje moči na cesto za vse modele in generacije teh čudovitih avtomobilov. Ponujamo vam cenovno ugodne BMW M pnevmatike premium proizvajalcev kot so Michelin, Dunlopin Goodyear.
Za bolj stroškovno osveščene stranke, imamo tudi številne modele, ki poudarijo kakovost za ceno od blagovnih znamk, kot so Nankang, Nexenin Toyo. IVmesne in včasih prekrivajoče premijske in cenovno sprejemljive znamke, ki jih ponujamo so tudi izdelki od Vredestein, Hankookali Uniroyal.

Vaše zadovoljstvo je naša prednostna naloga

Nakup prave BMW M pnevmatike je sedaj lažji kot kdajkoli prej pri gume-direkt.com. Ponujamo neverjetne cene za najboljše pnevmatike v segmentu zmogljivosti. Prav tako se lahko odločite za kompletna kolesa in set pnevmatikali za montažo novih pnevmatik pri enem od montažnih servisov, za dodatno udobje. V naši spletni trgovini lahko najdete kakovostne pnevmatike in jih preprosto naročite. Prav tako nudimo hitro in brezplačno dostavo v Sloveniji.

Vprašanja? Potrebujete nasvet?
Radi bi vam pomagali poiskati prave pnevmatike za vaše vozilo.
^