Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

BKT pnevmatike - da dobite največ od vaših strojev

BKT

BKT je bil ustanovljen leta 1995 in je trenutno eden od vodilnih svetovnih proizvajalcev terenskih pnevmatik za industrijsko in kmetijsko rabo. Podjetje trenutno upravlja s tremi tovarnami pnevmatik in z naprednim proizvodnim obratom s kalupi v Indiji in izvaža svoje izdelke v več kot 120 državah po celem svetu. Blagovna znamka je znana po svojih kakovostnih večnamenskih in strokovnih pnevmatikah za kmetijka vozila, travnike, gradbeno, gozdarsko in industrijsko mehanizacijo, kot tudi po športnih, ATV in go-kart pnevmatikah.

Odločen oprijem v vseh situacijah, z BKT pnevmatikami iz gume-direkt.com

Pri gume-direkt.com, lahko kupite po najbolj ugodnih cenah BKT pnevmatike primerne za širok spekter dejavnosti. Če potrebujete zanesljive kmetijske in gozdarske pnevmatike, razmislite o odličnih modelih 65, 70in 85 serijah radialnih traktorskih pnevmatik ali 90 in 95 serijah radialnih pnevmatik za kmetijstvo. Mnogi drugi modeli so na voljo tudi kot pnevmatike za kombajn, pnevmatike za blato, pnevmatike z globoko tekalno plastjo in s traktorskim profilom pogonske in vodilne oz. nepogonske.

BKT proizvaja tudi odlične OTR in industrijske pnevmatike diagonalne in radialne konstrukcije, kot so pnevmatike za večnamenske tovornjake, pnevmatike za viličarje, vlečna vozila, demperje in kiperje, bagre, valjarje, podzemnie rudarske stroje, prikolice, kakor tudi terenske in pnevmatike za pesek.

Naročite zdaj večnamenske in specialne BKT pnevmatike pri gume-direkt.comin dobili boste najboljšo kakovost za ceno. Možnost veliko načinov plačevanja je osredotočena na fleksibilnost in varnost - priljubljene izbire so bančno nakazilo, kreditne kartice in Paypal.