Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Naročite BF Goodrich zimske Pnevmatike na spletu pri gume-direkt.com. Imamo največjo izbiro po najbolj konkurenčnih cenah - nakupovanje preko spleta zdaj!

Zelo spoštovan proizvajalec pnevmatik že več kot stoletje, najstarejša ameriška blagovna znamka pnevmatik je še dandanes posvečena inovacijam in avanturam. Skozi čas, so se BF Goodrich pnevmatike vozile s prvim automobilom skozi Ameriko leta 1903, so letele čez Atlantik prvič s Charles Lindbergh-om leta 1927 in so bile v vesolju na vesoljskem plovilu leta 1977.

Danes član družine Michelin, BF Goodrich ostaja večni začetnik. Tehnološki in finančna podpora francoskega velikana proizvajalcev pnevmatik je služila zgolj, da bi pospešila BFGoodrich novim prizadevanjem – nič ne odraža duha raziskovanja in premagovanje izzivov, več kot linija izdelkov zimskih pnevmatik.

Ker je kakovost najboljše zagotovilo za varnost

Hladno vreme zagotovi da letne pnevmatike postanejo toge in neučinkovite in zimske ceste postanejo na splošno nepredvidljive glede na oprijem. BF Goodrich zimske pnevmatike so zasnovane za reševanje skupnih vprašanj in zagotavljajo stabilno obnašanje na zamrznjenih cestiščih. Posebna gumena zmes zagotavlja učinkovitost pnevmatik pri nizkih temperaturah, medtem ko je velikodušna globina profila in kompleksen dezen s številnimi kanali in oprijemljivimi robovi ustvarila zadosten oprijem, da ste varno gibljejo po spolzkih cestah.

BF Goodrich Winter Slalom KSI zagotavlja stabilnost in ustrezno vodljivost v zahtevnih razmerah, zlasti na ledu in zasneženih cestah. Ponuja izboljšan oprijem z mikro porami, medtem ko veliki žlebovi in velika gostota kanalov s povečano kontaktno površino zagotavljajo varnosti na hitrih avtocestah. Pri lahkih gospodarskih vozilih BF Goodrich Activan Winter omogoča voznikovo življenje lažje in varnejše v težkih vremenskih razmerah.

Kupite zdaj BF Goodrich zimske pnevmatike v naši spletni trgovini in jih bomo takoj dostavili na naslov po vaši izbiri – dostava je brezplačna, pri naročilu dveh ali več pnevmatik. Kupite pri gume-direkt.comin uživajte v prijaznem servisu za pomoč strankam!