Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Autogrip Pnevmatike – stroškovno učinkovit korak naprej

Autogrip

Autogrip je blagovna znamka v lasti Kitajske Qingdao Fullrun Tire Corp., Ltd. Družba je bila ustanovljena leta 2003 in je bila vključena v prodajno mrežo ustvarjeno za domač in tuj trg in v zadnjih osmih letih se je obseg prodaje podvojil. Odlikovan s strani kitajske vlade z ‘‘2008-2009 znamenita izvozna blagovna znamka” nagrado, podjetje je razvilo sodobno linijo kakovostnih pnevmatik in je trenutno v lasti 30 nacionalnih patentov za inovacije.

Varnost in udobje po brezkonkurenčnih cenah

Če ste zainteresirani za  cenovno ugodne letne pnevmatike, gume-direkt.com priporoča Autogrip R102. Poseben profil je zasnovan za izboljšanje varnosti in neprekinjeni bloki tekalne plasti povečujejo visoko stabilnost pri hitrosti.Zmes tekalne plasti je zasnovan tako, da zagotavlja ustrezno raven oprijema, nižji kotalni upor in veliko prevoženih kilometrov. Ecowinter model vam omogoča, da ostanete mobilni v zahtevnih zimskih razmerah, ne bo vam treba skrbeti za varnost - in tudi ne boste poškodovali vaš bančni račun. Zaradi štirih širokih kanalov in množico prečnih lamel, tekalna plast razprši sneg in snežno brozgo brez ogrožanja oprijema na poledenelih cestah.

Naročite zdaj Autogrip pnevmatike za vaš avto iz naše spletne trgovine in kmalu vam bodo dostavljene na vaš naslov  - brez dodatnih stroškov, za naročilo dveh ali več pnevmatik. Kupite od najboljših, kupite od gume-direkt.com in uživajte v najugodnejši politiki za pomoč strankam!