Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Atturo avto - letne pnevmatike

Vaš SUV, crossover ali lahko tovorno vozilo vas lahko občasno izvajajo izven utrjenih poti, ampak boste verjetno vozili večino časa po gladkem asfaltu. Še posebej v poletnih mesecih, ko je malo verjetno, da pride do slabših vremenskih pogojev le nekaj dežja, boste potrebovali pnevmatike, ki prikazujejo dobre manire na cesti. Danes mnogi sodobni SUV in šport tovornjaki uporabljajo za cesto usmerjene nizko profilne gume, ki so različne od okornih pnevmatik kot za traktorje, ki rade umikajo umazanijo in blato.

Atturo Az850 je zasnovan tako, da izpolnjuje zahteve sodobnega, civilizirano zmogljivega pogonskega vozila. Napredna gumena zmes, trd trup, relativno nizek profil in asimetrični dezen tekalne plasti so usmerjeni na cesti oprijem in udobje. Znižan kotalni upor povzroča manj hrupa in izboljšano porabo goriva, izboljšanje hitrosti odvajanja toplote in zagotavlja bolj konsistentno obnašanje in daljšo življenjsko dobo tekalne plasti.

Dobra, cenovno udobna obutev za vaš SUV

Lahko se odločite za Atturo Az800, cenovno ugodne pnevmatike izjemno visoke zmogljivosti za močne SUV in športne tovornjake, ki vozijo po sodobnih cestah. Izdelana v Tajvanu Atturo zasebna blagovna znamka od uglednega Federal-a, je pnevmatika izdelana, da izpolnjuje stroge standarde kakovosti. Kot pri drugih svojih izdelkih, Atturo zagotavlja triletno garancijo za material in napake v izdelavi.

To poletje, gume-direkt.com vam prinaša resno poceni Atturo cestne pnevmatike za SUV, crossover, ali lahko tovorno vozilo. Ponujamo tudi brezplačno dostavo v Sloveniji in različni načini plačila, ki so na raspolago omogočajo, da bo nakup na spletu še bolj udoben. Izkoristite, kar imamo v ponudbi, in uživajte v kakovostnih izdelkih po brezkonkurenčnih cenah!