Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Robustne Armour pnevmatike za donosen posel

Armour

Armour je že nekaj časa ena izmed vodilnih blagovnih znamk na kitajskem trgu, ki je postala vse pomembnejši udeleženec na mednarodnem prizorišču. Blagovna znamka je specializirana za off road, industrijske in kmetijske pnevmatike, ki izvažajo svoje izdelke v Azijo, Evropo, SevernoAmeriko, na Bližnji vzhod, Avstralijoin Afriko. Armour pnevmatike so seveda v skladu z evropskimi standardi kakovosti in so vse bolj poznane na gradbiščih, kmetijah in v gozdarstvu.

Armour je v lasti Xuzhou Xugong Tyres Co Ltd, ki je pod vodstvom nekdanjega kitajskega ministrstva za kemično industrijo, ki je določen kot najpomembnejši proizvajalec pnevmatik na Kitajskem. Prej znan kot tovarna Jiangsu Tyres, je bilo podjetje ustanovljeno leta 1951. Blagovna znamka je postala znana po svojih relativno poceni, krepkih pnevmatikah za težke delovne stroje in kakovost za ceno je glavni prodajni argument teh sposobnih izdelkov.

Gume-direkt.com vam ponuja široko paleto Armour modelov in velikosti, ki so primerne za široko paleto uporab. Če potrebujete pnevmatike za vašega viličarja, industrijski ali kmetijski traktor, prikolico, kosilnico, tovornjak, bager ali druge industrijske ali kmetijske stroje, vam Armour pnevmatike zagotavlja tisto, kar potrebujete po zelo konkurenčnih cenah. Ne glede na izziv, linija izdelkov Armour ima model, ki ga potrebujete!

Kupite zdaj Armour pnevmatike iz naše spletne trgovine in bomo poskrbeli za brezplačno dostavo v Sloveniji (pri naročilu dveh pnevmatik in več). Izberete lahko tudi način plačila, ki vam najbolj ustreza iz našega seznama razpoložljivih možnosti - hiter Paypal, bančno nakazilo ali kreditna kartica. Kar koli potrebujete, gume-direkt.com je vedno na vaši strani!