Status naročila x
Odjava
ico 016009390016009390

Altura pnevmatike - trpežne industrijske in kmetijske pnevmatike

Altura je specialistična blagovna znamka, ki spada v CEAT Limited, ki je glavni indijski proizvajalec pnevmatik. Z objekti v Indiji in Šrilanki zaposluje 6000 delavcev, CEAT proizvaja pnevmatike za večino vrst vozila, in jih izvaža v več kot 115 držav po celem svetu. Altura je blagovna znamka specializirana za industrijske, komercialne in kmetijske pnevmatike in njegovi modeli zajemajo zelo širok spekter specialističnih vozil.

Ugodne pnevmatike, pripravljene za težko delo

Naša spletna trgovina ponuja veliko izbiro pnevmatik Altura za posebna vozila – traktorje in kmetijske stroje, gozdarska vozila, stroje za premikanje zemlje, rudarska vozila, industrijske in gradbene mehanizacije, tovornjake in avtobuse, kot tudi terenske pnevmatike za kakršnikoli uporabo za splošne namene.
Številne vrste, modeli in velikosti Altura pnevmatik so na voljo pri gume-direkt.com po neverjetnih cenah. Mi lahko sprejmemo tako majhna kot velika naročila z lahkoto in naš učinkovit sistem dostave vam omogoča, da imate izdelke, ki jih potrebujete, ko jih potrebujete - prihranili vam bomo nepotrebne zamude in dragoceni prostor za shranjevanje.

Če potrebujete zanesljive gume za kmetijski traktor ali prikolico, viličarja, bagra ali valjarja, če potrebujete robustno off-road pnevmatiko ali damper pnevmatike, vam gume-direkt.com zagotavlja tako raznolikost kot visoko kakovost za ceno. Naročite zdaj dve ali več Altura pnevmatike iz naše spletne trgovine in jih bomo hitro dostaviti na lokacijo po vaši izbiri, brezplačno! Preberite več o tem, kaj imamo v ponudbi in nas redno obiskujte in nikoli ne boste zamudili odlično gume-direkt.com ponudbo.

Velika izbira in visoka kvaliteta:

  • Ugodno več kot 100 znamk pnevmatik, npr. Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen in še več
  • Vec kot 35.000 modelov pnevmatik
  • Prodajamo samo kvalitetne pnevmatike

Hitra + priročna storitev :

  • Naročilo preko spleta: dostopno 24 ur na dan, 7 dni na teden
  • Dostava v roku 5 do 7 delovnih dni od sprovedbe naročila
  • Razvejana mreža montažnih servisov po Sloveniji
  • Izbirate lahko med tremi možnostmi plačila

Kupite pnevmatike preko spleta brez nevarnosti:

  • Nudimo dveletno garancijo
  • Nudimo 14 dnevni rok za vračilo blaga

ORGANIZACIJA

Naši načini plačila

© 1999-2019 gume-direkt.com by Delticom OE