Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Alliance Pnevmatike

Alliance

The Alliance Tyre Group je dobro znan proizvajalec pnevmatik, ki ponuja predvsem pnevmatike za kmetijska, gozdarska, industrijska vozila in na splošno terenske pnevmatike kot Alliance, Galaxy, in Primex. Podjetje je bilo ustanovljeno v Izraelu leta 1950 kot proizvajalec avtomobilskih pnevmatik. V zgodnjih 60-ih letih, je Alliance začel s proizvodnjo sprednjih in zadnjih diagonalnih traktorskih pnevmatik, postopno pa preusmerjajo pozornost trgu s kmetijskimi pnevmatikami.

Njegov trenutni status odmevnega proizvajalca kmetijskih, industrijskih in OTR pnevmatik je zaslužil več kot šest desetletij težkega dela in izkušenj. Alliance pnevmatike so zelo cenjeni izdelki za kmetijsko mehanizacijo in podjetje se lahko pohvali z imenom vodilnim na trgu s traktorskimi pnevmatikami in pnevmatikami za delovne stoje.

Naredite razliko - kupite pnevmatike Alliance pri gume-direkt.com

Na gume-direkt.com z možnostjo prijaznega iskanja lahko izbirate med široko paleto Alliance pnevmatik za kmetijsko, gozdarsko, industrijsko mehanizacijo, pnevmatik za delovne stroje in OTR pnevmatik za splošno rabo. Različni modeli prihajajo v različnih velikostih, primerni za različna vozila in uporabo. Ugodna ponudba za vaš traktor vključuje priljubljen Alliance Farm Pro 85 – ali če ste zainteresirani za pnevmatike za kombajn razmislite o Alliance 349 in podobnih izdelkih.

Morda želite premium pnevmatike za bagre ali pa le potrebujete večnamensko pnevmatiko na katero se vedno lahko zanesete pri zahtevni gradnji ali industrijski nalogi; če je tako bo zagotovo Alliance 224 ali Alliance 570 zelo vabljiv predlog. Alliance je tudi specialist na področju kmetijskih pnevmatik, ki zagotavljajo odlične zmogljivosti za obremenitev, hkrati pa omejujejo škodo na občutljivi prsti in vegetaciji.

Alliance pnevmatike morda niso vedno najcenejša možnosti ampak ponujajo neverjetno kakovost – lahko prihranite denar na dolgi rok, ko nakupujete kakovost! Če so vaše prioritete učinkovitost, odlična odpornost proti obrabi, optimalen oprijem in nemotena vožnja, kupite Alliance pnevmatike iz naše spletne trgovine.