Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Accelera avto zimske Pnevmatike

Ustanovljena leta 1996 Accelera blagovna znamka je vse bolj prisotna na trgu - z uporabo nizkih cen in privlačnega dizajna, izstopa v konkurenčni dejavnosti. Accelera zimske pnevmatike so bile posebej razvite da zagotovijo presenetljivo zmogljivost za dobro ceno, in prav takšne tudi so.

Veliko motoristov ni pripravljeno porabiti veliko denarja za zamenjavo letnih pnevmatik na začetku zimske sezone. Vendar številni testi so pokazali, da se tudi najboljša premium letna pnevmatika ne more tekmovati s specializirano zimsko pnevmatiko pri zelo nizkih temperaturah ali na ledu in zasneženih cestah. Stroškovno učinkovite zimske pnevmatike predstavljajo privlačno možnost za stroškovno osveščeni voznike, ki se ne bi odrekli varnosti.

Najcenejši način vožnje pozimi

< strong> Accelera zimske pnevmatike so z oznako X-Grip / Sneg serija in ocene potrošnikov jih označujejo kot ene izmed najboljših pnevmatik indonezijskih proizvajalcev Gume-direkt.com vam prinaša resno poceni Accelera zimske pnevmatike, po neverjetnih cenah. Izkoristite, kar imamo v ponudbi, in uporabite našo pametno funkcijo iskanja, da enostavno najdete najboljše pnevmatike po najugodnejših cenah .

Naše izdelke lahko enostavno naročite, in cena iz kataloga vsebuje brezplačno poštnino v Sloveniji. Vaše nove zimske pnevmatike bomo takoj poslali na lokacijo po vaši izbiri - naravnost na vaš naslov, ali, če vam je ljubše, v montažni servis v vaši bližini, zaradi takojšnje montaže