Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Achilles letne Pnevmatike

Ustanovljena leta 1991, indonezijska blagovna znamka Achilles prodaja vzdržljive in elegantne letne pnevmatike voznikom po celem svetu. Namen tega proizvajalca, da privabi kupce je zadovoljiv oprijem in udoben občutek vožne, hkrati pa, da obdrži cene kar se da bolj dostopne. Ta strategija se zdi, da je za podjetje dovolj dobra, in Achilles je uspel zagotoviti stabilen položaj na zelo zahtevnem trgu pnevmatik..

Achilles ATR Sport uporablja okolju prijazno Eko -Safe tehnologijo, ki zagotavlja varnost na mokrem, hkrati pa zmanjšuje kotalni upor za boljšo porabo goriva in udobje. Njena jeklena konstrukcija tekalne plasti je zasnovana tako, da je enako učinkovita in dolgotrajna in vzorec profila tekalne plasti stremi k športnimi lastnostmi. To naj bi bilo tudi cenovno sprejemljivo dokazilo privlačno za strastne voznike. Vse v vsem, ta Achilles letna pnevmatika ponuja presenetljivo vrednost za denar.

Še en poletni hit od Achilles je Achilles ATR-K ECONOMIST . Ima več robov in dodatne oblike za boljši oprijem, optimalno stabilnost zaviranja in zagotovljeno obnašanje za vsakodnevno vožnjo. Dva široka vzdolžna kanala pomagata pri umiku vode in preprečujeta hidroplaning. Kakovost za ceno, kar je na prvem mestu, Achilles ATR-K ECONOMIST ponuja presenetljivo stopnjo prefinjenosti za ta cenovni razred.

Uživajte v vožnji v dolgih, sončnih dneh in kupite na spletu pri gume-direkt.com kakovostne proizvode, ki ne bodo predragi. Izbirate lahko med široko paleto letnih pnevmatik in imate korist od naše hitre dostave in dostopnih cen.