Status naročila x
Odjava

01 600 93 9001 600 93 90

Accelera pnevmatike

Accelera

Z znanjem in napredno tehnično pomočjo od najboljših proizvajalcev pnevmatik Continentala in Pirellija, Indonezijska družba Multistrada - na trgu od leta 1991 kot blagovna znamka Achilles - je močno izboljšala svojo tehnologijo izdelkov. Kupci so to hitro opazili in prodaja Achilles se je v zadnjem desetletju povečala .
Danes industrija pnevmatik spozna Achilles kot resno blagovno znamko, ki ponuja široko paleto izdelkov, vključno s pnevmatikami za osebne avtomobile, terenska in gospodarska vozila.

Udobje in vzdržljivost po brezkonkurenčnih cenah

Različni modeli letnih, zimskih in celoletnih Achilles pnevmatik so na voljo v naši spletni trgovini. So različnih vrst in velikosti, za večino znamk in modelov. Torej, če vozite supermini, MVP ali SUV, lahko zagotovo najdete izdelek, ki najbolje ustreza vašim potrebam.

Poglejte in lahka boste prepoznali prednosti Achillesove Eco Safe tehnologije; ni samo okolju prijazna, temveč je prijazna tudi za vašo denarnico. Zmanjšuje kotalni upor in hkrati omogoča pnevmatikam, da ohranijo ustrezen oprijem na cesti. EcoSafe spojina omogoča pnevmatikam, da zapeljejo medtem, ko porabijo manj energije, torej zmanjšujejo porabo goriva vašega vozila – hkrati pa dodajajo kilometre na življenjsko dobo vaših pnevmatik.
Več o naši ugodni politiki storitev za stranke in zagotovite najboljšo ponudbo po brezkonkurenčnih cenah, pri gume-direkt.com.